kjara feranji

PLAŠILI SMO SE SVEGA: Jedna od najpoznatijih svetskih INFLUENSERKI otkrila da joj suprug boluje od RAKA! (FOTO)

Suprug italijanske influenserke Kjare Feranji, muzičar Fedez, objavio je šokantnu vest da boluje od raka gušterače zbog čega je morao hitno na operaciju.

Vip priča
Autor:
PLAŠILI SMO SE SVEGA: Jedna od najpoznatijih svetskih INFLUENSERKI otkrila da joj suprug boluje od RAKA! (FOTO)
Fedez i Kjara Feranji, Foto: Profimedia

Italijanska influenserka i preduzetnica Kjara Feranji u braku je s italijanskim muzačarem i producentom Fedezom, a njihova obitelj trenutno prolazi kroz težak životni period.

Naime, na svom je Instagramu Fedez otkrio kako se bori s retkim neuroendokrinim tumorom gušterače zbog čega je morao na tešku operaciju u trajanju od šest sati gde su mu liječnici uklonili deo gušterače.

Upravo se zato popularna italijanska porodice neko vreme udaljila s društvenih mreža, a o tome je progovorila i Kjara.

'Ova je fotografija snimljena u ponedeljak poslepodne u bolnici, dan pre njegove teške operacije gušterače. Bojali smo se svega: njegove dijagnoze, operacije, oporavka, našeg života i budućnosti naše porodice. Operacija u utorak prošla je dobro, a sada se moj suprug oporavlja i nadamo se da će ovo biti samo loša uspomena koja nas je još jednom naučila koliko je važno uživati u životu punim plućima, svakodnevno', napisala je influenserka uz fotografiju na kojoj je sa suprugom ležala u bolničkom krevetu.

Inače, Kjara je u samo nekoliko godina izgradila multimedijalno i mutlimilionsko carstvo započevši prvo u Italiji, a zatim se proširila širem sveta.

'Na početku karijere odbila sam da budem modna reporterka jer nisam htela biti samo italijanska poznata ličnost, htela sam biti globalna. Ako nisi globalan, tvoja će slava brzo prestati', izjavila je jednom prilikom Kjara. Svoju karijeru započela je iz zabave, modnim blogom theblondesalad.com na kojem je objavljivala slike u autfitima na raznim lokacijama u rodnom Milanu. Kako je njena karijera kretala uzlaznom putanjom, a od bloga je zarađivala već sasvim dovoljno, prekinula je školovanje na prestižnom univerzitetu Bocconi, samo tri ispita pre kraja diplome iz međunarodnog prava.

2016. godine u njen je život ušao čovek koji će joj dve godine kasnije na spektakularnom venčanju na Siciliji postati i suprug. Fedez i ona zajedno su dobili dvoje dece, a porodica trenutno i dalje živi na dve adrese, u Milanu i Los Anđelesu.

'Mi smo moderna porodica. Mogu biti žena s dve kompanije, a i biti prisutna kao majka. Ne moram se odlučiti između majke ili zaposlene žene. Za mnogo je ljudi korisno da pošaljem tu poruku', izjavila je jednom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs