NEVEROVATNO!

IMA 25 GODINA, DOŽIVELA MOŽDANI UDAR? Hejli Biber hospitalizovana, sumnja se da je uzrok OVO! (FOTO)

Hejli Biber završila je u bolnici, a nakon što se situacija rešila, obavestila je pratioce o čemu je reč.

Vip priča
Autor:
IMA 25 GODINA, DOŽIVELA MOŽDANI UDAR? Hejli Biber hospitalizovana, sumnja se da je uzrok OVO! (FOTO)
Hejli i Džastin Biber, Foto: Profimedia

Hejli Biber hospitalizovana je nakon što joj je osetila simptome slične moždanom udaru, usled čega se otežano kretala.

Sve to odigralo se u četvrtak, prilikom doručka sa Džastinom Biberom u njihovom domu, nakon čega je hitno završila u bolnici u blizini Palm Springsa jer su simptomi nalikovali moždanom udaru.

Srećom, doktori su brzo utvrdili da je problem pravio mali krvni ugrušak, a kako se navodi, ovo vrlo lako može biti posledica preležanog kovida. Međutim, zbunjujuće je to što je ovako nešto vezano za starije ljude.

GORI STAJLING ODAVNO NISMO VIDELI: Hajdi Klum napravila modnu katastrofu! (FOTO)

Hejli Biber
foto: Profimedia

Podsetimo, manekenka je pre nekoliko nedelja preležala kovid, kao i njen suprug, pevač Džastin Biber, koji je pozitivnu dijagnozu dobio samo par dana nakon pucnjave nakon njegovog koncerta.

Zbog svega je morao da otkaže Las Vegas turneju, a iako je pevač sada dobro, čini se da nije ista situacija sa njegovom suprugom koja se sada i oglasila na mrežama i pojasnila o čemu se radi.

"U četvrtak ujutro sedila i doručkovala sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar nakon čega su me odvezli u bolnicu. Otkrili su da sam imala veoma mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kiseonika, ali moje telo se oporavilo samo od sebe i to u roku od nekoliko sati", započela je manekenka.

DEMI MUR UKRALA SVU PAŽNJU U PARIZU: Ovo će biti ultimativni prolećni stajling svih dama od STILA! (FOTO)

Džastin Biber, Hejli Baldvin
foto: Profimedia

"Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim neverovatnim doktorima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lepim željama i koji su brinuli, kao i za svu podršku i ljubav", napisala je Hejli na svom storiju objasnivši šta se tačno dogodilo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs