vendi vilijams

LEČILA SE OD ZAVISNOSTI, BOLUJE OD OVIH BOLESTI, BLOKIRALI JOJ RAČUNE: Ali tu nije kraj njenim mukama!

Voditeljka Vendi Vilijams (57) neće više voditi svoju emisiju 'The Wendy Williams show' kojom se proslavila.

Vip priča
10:40h Autor:
LEČILA SE OD ZAVISNOSTI, BOLUJE OD OVIH BOLESTI, BLOKIRALI JOJ RAČUNE: Ali tu nije kraj njenim mukama!
Foto: Profimedia

Američka voditeljka Vendi Vilijams (57) boluje od limfedema- progresivno oticanje medjućelijskog tkiva, odredjenog dela tela, najčešće jednog ili više ekstremiteta. Zbog bolesti su joj stopala pozelenela.

Limfedem izaziva otoke, ali i svrab i osećaj vreline pod kožom, koji se obično javljaju na rukama i nogama. Leka nema, ali je dobra vest da se može držati pod kontrolom.

Ipak, voditeljka je nebrojeno puta uslikana kako sve teže hoda, a neretko se oslanja na svoje asistente i vozače.

Vendi Vilijams
foto: Profimedia

Nedavno su se pojavile vesti da će 'The Wendy Williams Show' službeno završiti i biti zamenjen emisijom njene koleginice Šeri Šeperd (54) i to već ove jeseni, piše TMZ.

To je potvrdio i PR voditeljke koji je izjavio kako je ona svesna stvarnosti i činjenice da je došao kraj.

Podsetimo, Vendi je, kako pišu strani mediji, nedavno poslala pismo sudu u kojem navodi da banka Wells Fargo ne želi da joj omogući pristup računima, a sada je izgubila i posao. Za celu situaciju je, navodno, kriva njena bivša finansijska savetnica koja je tokom izjave na sudu rekla kako Vendi nije pri zdravom razumu zbog čega joj je banka blokirala račune.

Vendi Vilijams boluje i od Gravesove bolesti, što je najčešći oblik hipertireoze. To je autoimuni poremećaj metabolizma do kojeg dolazi zbog preterane aktivnosti štitne žlezde ili preteranog izlučivanja hormona štitne žlezde.

Mutičar Entoni Edvards prošle godine u emisiji 'The Ricky Smiley Morning Show' otkrio je i kako je voditeljka potpuno izgubila cirkulaciju u nogama i da se trenutno kreće isključivo pomoću kolica.

Uz to, Edvards je dodao kako je Vendi u ranom stadijumu demencije i da čelnici kompanije Lionsgate daju sve od sebe kako bi je sprečili da "uđe" u novu depresivnu epizodu i ponovo počne da se opija.

Vendi je prošle godine bila na odvikavanju, a obožavateljima je to tek priznala kada je započela razvod. Tokom njene karijere mnoge saradnike je zabrinjavala njena zavisnost od alkohola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs