izabel ađani

LJUBAVNIK JE OSTAVIO TRUDNU BEZ REČI: U trenutku kada se porađala, on je uživao u vezi sa Džulijom Roberts!

Izabel Ađani je diva francuskog filma, koja je decenijama slovila za jednu od najlepših žena sveta.

Vip priča
09:41h Autor:
LJUBAVNIK JE OSTAVIO TRUDNU BEZ REČI: U trenutku kada se porađala, on je uživao u vezi sa Džulijom Roberts!
Foto: Profimedia

Francuska glumica i pevačica Izabel Ađani (66) bila je jedna od najlepših i najtalentovanijih umetnica, ali godinama je ne viđamo u javnosti.

Međutim, sada se pojavila na Nedelji mode u Parizu na reviji čuvene modne kuće "Dior", a za ovu priliku ponela je dugački crni kaput A kroja upotpunjen sa efektnim šik komadima. Lice i kosu je skrivala ispod tamnih naočara i marame.

Izabel Ađani
foto: Profimedia

Izabel se proslavila ulogom u filmovima "Kraljica Margot", "Story of Adele H", "Nosferatu: Fantom noći", "Diabolique" i drugima, a zahvaljujući svojoj egzotičnoj lepoti ubrzo je postala međunarodna zvezda.

Tokom svoje karijere osvojila je i brojna priznanja i nagrade za svoj rad što na evropskim, što na holivudskim filmovima, međutim svoj privatni život nikada nije volela da deli sa javnošću i obožavateljima.

Njena životna priča deluje kao filmska, počev od ranog detinjstva koje je bilo obeleženo siromaštvom u predgrađu Pariza.

Izabelin otac bio je strog i konzervativan imigrant, stalno ju je terao da uči i branio joj da gleda sopstveni odraz u ogledalu.

Zbog toga je kako je sama i govorila u jednom intervju, nekoliko godina bila prinuđena da ide na terapije kako bi naučila da prihvati svoju lepotu.

Izabel Ađani
foto: Profimedia

Izabellin život se promenio kada je imala 14 godina i kada ju je na ulicama Pariza spazio jedan filmski agent. To je bio početak njene uspešne karijere.

Razlog za skrivanje detalja privatnog života možda se krio u činjenici da je lepotica vodila izuzetno buran ljubavni život. Iza sebe je imala jedan brak, ali i čak osam velikih ljubavi.

Njen život obeležila je šestogodišnja veza sa trostrukim oskarovcem glumcem Danijelom Dej Luisom, sa kojim ima i sina, a koji ju je ostavio trudnu, i to bez ijedne reči oproštaja. Nikada joj čak nije ni rekao da je došao kraj njihovoj vezi. U trenutku kada se porađala, on je uživao u aferi sa Džulijom Roberts.

Danijel Del Luis
foto: Profimedia

Trenutno je sama, ali od 2002. do 2004. godine bila je verena za francuskog kompozitora Džan-Mišela Džara, 2008. godine bila je u vezi s Toninom Cacaceom.

Pre njega četiri godine je volela Stefanea Delajouksa, Danijela Dej Luisa od 1989. do 1994. godine, a sa glumcem Vorenom Bitijem bila je od 1986. do 1987. godine.

1983. godine bila je s Sergeom Gainsbourgom, a pre njega ljubila je Brunu Nujtena i Davida Rocksavagea.

"On je ljubav mog života. Završilo se jer je bilo nemoguće, neverovatno snažno. Naša ljubav je bila kao neizeččiva bolest. Jedan pogled na njega i znate da je to čovek spreman da izazove bol u vama. Nije mogao da odvoji uloge koje je glumio od stvarnog života. Često se ponašao kao da nije deo ove planete, prepuštajući se junaku koji je igrao. Imali smo strast u najčistijoj formi, a tako nešto uvek je osuđeno na propast. Bili smo ljubav o kakvoj se piše u klasičnim romanima, a uništilo nas je to što sam dozvolila da on bude centar mog života", izjavila je Izabel u jednom od intervjua.

Inače, pre nekoliko godina prestižni magazin "LA Tajms" objavio je listu najlepših žena u filmskim ostvarenjima, a prvo mesto pripalo je upravo Izabel Ađani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs