dženifer garner

ŽIVOT SU JOJ OBELEŽILI LJUBAVNI JADI: Nakon što ju je ostavio BEN AFLEK, glumica se prisetila još jednog udarca! (FOTO)

Iskustvo mladalačke ljubavi kao da je bilo pokazatelj šta bi moglo da se desi u njenom privatnom životu godinama kasnije...

Vip priča
Autor:
ŽIVOT SU JOJ OBELEŽILI LJUBAVNI JADI: Nakon što ju je ostavio BEN AFLEK, glumica se prisetila još jednog udarca! (FOTO)
Dženifer Garner, Foto: Profimedia

Svi mi pamtimo prve poljupce pa tako i poznate zvezde. Američka glumica Dženifer Garner (49) tako je nedavno studentima Univerziteta Harvard iz pozorišne trupe "Hasty Pudding Theatricals" otkrila detalj iz privatnog života koji nije baš bio lagan.

Naime, prvi se put poljubila s 18 godina, piše CNN, i sve bi bilo super da je tadašnji potencijalni dečko nije "ostavio" dan nakon toga.

"Bio je to tip po imenu Met Kritenden. Pokušao je da ide dalje od poljupca, ali ja sam to odbila. Sutradan je raskinuo sa mnom jer je rekao da sam klinka, što je žig koji od tada ponosno nosim", ispričala je Garner kroz smeh. Nakon što im se poverila, glumica je provela dan sa studentima, a na kraju su joj dodelili nagradu "Hasty Pudding Award".

"Garantujem da je moj dan bio bolji i zabavniji od vašeg. Od sada sam predani član Hasty Pudding Cluba, a sledeće godine ću biti štreber u publici, obećavam. Ovo je bio najzabavniji dan ikad", poručila je.

Garner se udavala dva puta - od 2000. do 2004. bila je u braku sa glumcem Skotom Folijem s kojim je ostala u dobrim odnosima.

Sreću se u gradu pa onda zastanu da pričaju o životu i deci, a njegova sadašnja supruga Marika odlično se slaže s Garner.

"Dženifer ima svoju porodicu, a ja svoju. Nekoliko puta naleteo sam na nju kad sam bio u gradu sa svojom suprugom i kako to biva u takvim situacijama, probili smo led pozdravom", rekao je Foli jednom prilikom. Što se tiče njenog drugog bivšeg supruga, Bena Afleka, koji je obnovio romansu sa bivšom verenicom Dženifer Lopez, i s njim je u korektnim odnosima, iako Aflek u šou Hauarda Sterna nije baš lepo govorio o Dženifer.

Naime, rekao je da se u braku osećao “zarobljenim” zbog dece i da je uveren kako ga je upravo taj osećaj vodio u sve dublju i snažniju zavisnost od alkohola. Drugim rečima, optužio je nekog drugog zbog svoje zavisnosti, a ne sebe.

"Da smo ostali zajedno verovatno bismo jedno drugom prerezali vratove. A ja bih sigurno nastavio da pijem", ispričao je glumac. Kad su mediji udarili po njemu zbog ovih rečenica, pokušao je da popravi stvar u šou Džimija Kimela, gde je rekao da su njegove reči izvađene iz konteksta i da o bivšoj misli sve najbolje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs