gde je danas džejms hejven

ŠTA DANAS RADI BRAT ANĐELINE DŽOLI: Ljubio se sa rođenom sestrom, bio dadilja njenoj deci, dok ga je Bred Pit mrzeo!

Čim kažemo brat Anđeline Džoli, setimo se onog njihovog zloglasnog ljubljenja na dodeli Oskara 2000. godine. Pa, gde je danas brat Anđeline Džoli?

Vip priča
Autor:
ŠTA DANAS RADI BRAT ANĐELINE DŽOLI: Ljubio se sa rođenom sestrom, bio dadilja njenoj deci, dok ga je Bred Pit mrzeo!
Foto: Profimedia

Zloglasni poljubac Džejmsa Hejvena i Anđeline Džoli je bio skandal koji se prepričavao nekoliko meseci nakon događaja.

Još 2000. godine, Anđelina Džoli je bila nominovana za Oskara za ulogu u filmu Devojka. U to vreme imala je samo 24 godine, brzo je postajala glavna zvezda, već je osvojila Zlatni globus i nominaciju za Emi za ulogu problematičnog modela filmu Gia. Džoli je te večeri dovela svog brata Džejmsa Hejvena sa sobom na dodelu nagrada i oboje su bili oduševljeni kada je osvojila trofej za najbolju sporednu glumicu. U govoru zahvalnosti Anđelina je rekla:

"U šoku sam, i trenutno sam tako zaljubljena u svog brata... Samo me je držao i rekao da me voli, i znam da je tako srećan zbog mene. I, umh, hvala ti na tome..."

Kasnije, to veče na žurci koja je usledila nakon dodele nagrada, Džoli je svog brata poljubila u usta, što su sve kamere uhvatile. Nažalost, slika koja je nastala je učinila da poljubac izgleda donekle seksualno i postala glavna hrana za tračeve gladnih medija.

Ovo nije bio prvi put da su Džoli i Hejven fotografisani kako se ljube na nekom događaju. Brat i sestra su se takođe poljubili na dodeli Zlatnog globusa ranije te godine.

Naravno, poljubac je bio potpuno nevin.

"Nisam dao Endži francuski poljubac", rekao je Hejven za Dejli mejl 2007. "Bilo je to nešto jednostavno i divno. Spremala se da ode u Meksiko da završi snimanje Prvog greha sa Antoniom Banderasom. Čestitao sam joj na Oskaru i brzo je poljubio u usne. To je puklo i postalo je velika stvar.”

Džejms Hejven, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Posle tog skandaloznog „poljpca“, svet je počeo da obraća pažnju na Džejmsa Hejvena. Godine 2011. počeo je da izlazi sa glumicom Ešli Rejn, najpoznatijom po ulozi u kratkotrajnoj TV emisiji "About Abbi".

Navodno je bila Hejvenova prva ozbiljna devojka. 2011, prijatelj para rekao je za Dejli mejl: „Oni su do ušiju zaljubljeni. Ešli je jedna od prvih devojaka koju je Džejms upoznao sa porodicom i provode kvalitetno vreme zajedno."

Prijatelj je takođe rekao da su članovi porodice srećni što vide Hejvena u ozbiljnoj vezi, uključujući tatu Džona Vojta, koji „zaista voli Ešli," i Anđelininog tadašnjeg dečka, Breda Pita.

"Veza je donela veliko olakšanje i Bredu, koji je ponekad osećao da se Džejms previše mota oko njih", tvrdi prijatelj. "Bred je uvek mislio da će Džejms imati koristi od ozbiljne veze".

Džejms Hejven, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Džejms Hejven je postao dadilja deci Anđeline Džoli sa punim radnim vremenom

Godine 2016, dok je Džoli prolazila kroz tešku borbu za razvod i starateljstvo sa bivšim Bredom Pitom, navodno je unajmila svog brata da joj pomaže kao dadilja deci. Iako se čini da je ujak Džejms poslušno brinuo o svojim sestrićima, izveštaji su tvrdili da je „tiho otpušten“ samo nekoliko meseci kasnije. Prema izvorima, dok je Hejven voleo da provodi vreme sa decom, smatrao je da je briga o šestoro dece bila emocionalno iscrpljujuća.

Iako je malo poznato da je Hejven glumac kao i njegova sestra i otac, on se na kraju sasvim okrenuo produkciji i režiji. Godine 2016. objavljeno je da je potpisao ugovor za režiju distopijskog naučno-fantastičnog filma pod nazivom Poslednji dečak, međutim, izgleda da je odustao jer nije dobio zasluge za film. Ali Hejven je napisao i režirao Sud savesti 2015. godine, kratki dokumentarac o zlostavljanju dece u katoličkoj crkvi.

U 20-minutnom delu pojavljuje se njegov tata, Džon Vojt. Zašto je izabrao oca da se pojavi u filmu, Hejven je rekao: „Nisam to napisao za njega, ali kada sam razmišljao o tome koga da angažujem, nisam mogao da se setim nikog drugog ko bi mogao da uradi slojeve na komadu bolje od njega ."

Džejms Hejven, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Šta Džejms Hejven sada radi?

Dok se 47-godišnjak držao podalje od reflektora, nedavno je primećen u javnosti sa devojkom Ešli Rejn. Prema Dejli mejlu, Heven je proveo vrlo malo vremena sa svojom sestrom poslednjih godina, ostavljajući prostora za nagađanje da su se brat i sestra posvađali. Izvor je rekao: „Iznenada i bez pravog objašnjenja izgledalo je da je njihova komunikacija prestala. On radi svoje, ona svoje i iako su možda srdačni iz daljine, sigurno ne vidite niti čujete da su zajedno. Očigledno samo oni znaju šta se zaista dogodilo, ali to je tužno i izgleda da se situacija neće uskoro promeniti."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs