PRINCEZA ŠARLIN OD MONAKA

DOK NJEN MUŽ TVRDI DA PRINCEZA IMA PSIHIČKIH PROBLEMA I DA SE LEČI: Šarlin pobegla sa milijarderom!(FOTO)

Princeza Šarlin se na lečenju zbližila s bivšim verenikom Naomi Kembel, ruskim milijarderom Vladimirom Doroninom, koji joj navodno pomaže da prebrodi i bračnu krizu.

Vip priča
14:19h Autor:
DOK NJEN MUŽ TVRDI DA PRINCEZA IMA PSIHIČKIH PROBLEMA I DA SE LEČI: Šarlin pobegla sa milijarderom!(FOTO)
Princeza Šarlin, Foto: Profimedia

Princeza Šarlin se trenutno leči u ustanovi izvan Monaka, što je otkrio njen suprug princ Albert nakon što je svojim nestankom ponovo zabrinula javnost.

Samo nekoliko dana nakon što se vratila iz Južnoafričke Republike, gde je provela 10 meseci, opet je morala da se odvoji od supruga i njihovih šestogodišnjih blizanaca Gabrijele i Žaka jer je bila fizički i psihički iscrpljena te je shvatila da joj je potrebna pomoć.

Sada se saznalo i ko joj pruža podršku tokom lečenja, a radi se od ruskom milijarderu Vladimiru Doroninu, koji je poznat i kao bivši verenik supermodela Naomi Kembel.

NAPRAVILA JE BUDALU OD SEBE! UVREDILA KRALJEVSKU PORODICU I NAROD: Otac Megan Markl traži da joj se ukine titula!

Princ Albert, Princeza Šarlin
foto: Profimedia

"Šarlin i Vladimir su u kontaktu i provode puno vremena zajedno", rekao je izvor za The Sun.

"Čini se da je u njemu pronašla oslonac tokom svojih bračnih problema", dodao je izvor.

O problemima u braku s princem Albertom neprestano se šuškalo tokom njenog boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su sumnjali da mu se više neće vratiti, ali on je te glasine uporno i oštro poricao.

"Ovo ću verovtno reći još nekoliko puta, ali s našim brakom je sve u redu. Želim to da razjasnim", rekao je Albert prošle nedelje za Pipl i je dodao i kako je njeno trenutno stanje rezultat nekoliko faktora, koje su privatne.

"Nije bila spremna da se nosi se sa svim obavezama i bila je vidno iscrpljena", naglasio je tada.

ONI SU SE ODLUČILI ZA ŽIVOT BEZ DECE I IMAJU VALIDNE RAZLOGE: Ne razumem decu i njihove probleme!

Vladimir, Naomi Kembel
foto: Profimedia

Naime, Šarlin je početkom septembra hitno primljena u Južnoafričku bolnicu nakon što se onesvestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom.

Ali njen brak s Albertom intrigirao je javnost i pre navodnog bega u Afriku, a poznato je i da se za njega venčala u suzama, nakon što je saznala za njegovo vanbračno dete.

Zanimljivo je i da je na njihovu venčanju bio Vladimir, koji se sada povezuje s princezom, a u to je vreme još bio u vezi s Naomi, koja mu je bila pratnja i koja se tokom godina sprijateljila s kraljevskim parom.

Inače, Doronin i Kembel su bili u vezi pet godina, a Naomi se nakon te veze preselila u Moskvu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs