Vip priča

GDE SU SADA I ŠTA RADE DECA MAJKLA DŽEKSONA: Zašto ni jedno od njih troje ne koristi očevo bogatstvo?

Nakon očeve smrti, Paris, Princ i Majkl - morali su sami da se izbore za sebe

Vip priča
17:19h Autor:
GDE SU SADA I ŠTA RADE DECA MAJKLA DŽEKSONA: Zašto ni jedno od njih troje ne koristi očevo bogatstvo?
Foto: Profimedia

Prošlo je 12 godina od smrti Majkla Džeksona, kralja popa. Iza njega je ostala porodica, prijatelji, armija obožavalaca, ali i mnogo tabu tema. Njegova smrt bacila je središte pažnje njegovu decu, koja su do tada bila zaštićena od javnosti.

Nakon pevačeve smrti, više ništa nije bilo isto za Majkla Džosefa Džeksona, Paris Džekson i Princa Majkla Džeksona II (sada poznatog kao Bigi Džekson) - na njima je ostalo da se sam probijaju kroz život.

Iako su veoma bliski, svako od troje Džeskonove dece je nezavisno na svoj način, piše cheatsheet.com

Svi oni žive samostalno, bez oslanjanja na druge.

Princ Majkl Džekson II

Najmlađe dete kralja pop muzike, dugo je bio enigma za mnoge, jer je izuzetno pazio na svoju privatnost. Do njegove 18. godine skoro da i nismo znali kako izgleda. Nedavno je Bigi Džekson (promenio je ime kada je napunio 18 godina) kupio kuću u Kalabasasau, Kaliforniji, nedaleko od mesta gde živi njegova baka Ketrin Džekson. Iako je nasledio pristojan novac, Bigi radi tako što na Jutjubu komentariše filmove, sa svog kanala "Filmska porodica".

Paris Džekson

Jedina kćerka Majkla Džeksona je devojka neobične lepote. Izuzetno plavih očiju i bele puti, Paris se proslavila kao model, a često voli za sebe da kaže da je i glumica. Imala je nekoliko zapaženih uloga na filmu, ali i u TV serijama, ali najviše talenta pokazuje na modnim pistama. Pored modelinga i glume, Paris i peva, te ima i svoj bend. 2017. godine je živela u kući vrednoj 2 miliona dolara u kanjonu Topanga, ali se posle preselila u Los Anđeles, gde i danas živi.

Džozef Majkl Džekson, koji sebe naziva Princ, najstariji je sin Majkla Džekona. Kada je imao 23 godine, završio je fakultet sa najvećim ocenama, a poseduje i dobrotvornu organizaciju. Inspirisan očevim dobrotvornim radom, Princ Džekson ima ideju da spase siromašnu i gladnu decu, beskućnike i zlostavljane.

"Odrastajući, imao sam priliku da vidim uticaj koji je moj otac imao na malu decu koju je posećivao u bolnicama. On je zapravo samo pokušavao da im ulepša dan, onako kako je znao i umeo. Budući da je bio poznata ličnost, on je mogao i da nadahne te mlade ljude.

Ne osećam da sam nadaren i talentovan na način na koji je moj otac bio, ali osećam da imam potrebu da nastavim tu poruku ljubavi, da budem ljubazan i da pomažem drugima. Čast mi je da nastavim nasleđe," rekao je Princ medijima.

Princ Džekson živi na imanju od 2 miliona dolara, koje je sam kupio u Los Anđelesu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs