zapostavio zdravlje

Biograf Majkla Džeksona tvrdi: Ove bolesti je kralj popa krio od svih, predosetio je svoju smrt!

Kako pišu strani mediji, slavni muzičar je svoje loše zdravstveno stanje krio i predosetio je da mu je ostalo malo vremena

Celebrities
Autor:
Biograf Majkla Džeksona tvrdi: Ove bolesti je kralj popa krio od svih, predosetio je svoju smrt!
Foto: Profimedia

Kralj popa Majkl Džekson preminuo je 25 juna 2009. godine od predoziranja sedativima u 50-oj godini.

Konrad Mari, Džeksonov lični lekar slavnog pevača osuđen je na četiri godine zatvora za ubistvo iz nehata jer je slavnom pevaču dao koban lek Propofol koji je uzrokovao srčani udar.

Ipak, kako piše Mirror, Majkl je bolovao od čitavog niza bolesti, a svoju smrt je po mišljenju mnogih predosetio.

Naime, zbog dugova od čak 300 miliona funti, Majkl je bio potpuno fokusiran na posao, te je zapostavio zdravlje.

Nalazi njegove autopsije pokazali su tako da je bolovao od uznapredovalog artritisa, a njegova pluća bila su toliko oštećena da su jedva funkcionisala.

Ljubavna priča Ketrin Zite Džouns i Majkla Daglasa: Čim su se upoznali glumac joj je rekao da će biti otac njene dece!

foto: Profimedia

Osim toga, njegov biograf Ian Halperin tvrdio je i kako muzičar boluje od nasledne bolesti zbog koje u njegovim plućima nije bilo moguće stvaranje proteina. Zbog toga, Majkl je svakodnevno gubio dah i jedva hodao.

'Bila mu je potrebna transplatacija pluća, ali bio je preslab za to. Imao je i emfizemu, ali ikrvarenje iz digestivnog trakta, koje su se lekari pokušavali da zaustave. To krvarenje bilo je najproblematičnije - to ga je moglo ubiti', rekla je njegov biograf.

Osim toga, izgubio je i 95 posto vida. Artritis mu je uništio kičmu i prste, a bilo mu je potrebno i nekoliko sati da obavi nuždu jer je imao problema sa uvećanom prostatom, a svemu tome doprinele su i njegove plastične operacije.

Osim toga, bolovao je i od kožnih bolesti, viltiga i lupusa, što nije javno krio', otkrio je biograf informacije o Majklu Džeksonu, te dodao:

'Molio me je da mu dođem u posetu samo dva dana pre smrti. Želeo je i da njegov otac bude s njim. Osetili smo da nešto nije u redu" zaključuje biograf muzičke legende.

Automobilska nesreća, unakaženo lice, biseksualizam: Skandalozan život Montgomerija Klifta! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs