pogledajte

Ovako su poznati proslavili Božić: Bekamovi, Maraja Keri, Selin Dion i Riz Viterspun u zagrljaju najmilijih! (FOTO)

Od kraljice Božića do hipsterskih Grinčeva- čini se kao da svi poznati ovih praznika jednostavno obožavaju taj odevni predmet. Cele porodice oblače se u njega i zajedno poziraju pored jelke, na terasi, kauču, u šumi ili u potkrovlju. Ovih praznika kao da svi žele što više da istaknu da su zajedno sa svojim najmilijima i da ništa drugo nije važno.

Vip priča
Autor:
Ovako su poznati proslavili Božić: Bekamovi, Maraja Keri, Selin Dion i Riz Viterspun u zagrljaju najmilijih! (FOTO)
Bekamovi, Foto: Profimedia

Ako je suditi prema čestitkama i fotografijama iz domova najpoznatijih zvezda - onda je ovog Božića najveći hit odevni predmet pidžama. I to ne bilo kakva, mora biti ista na svim ukućanima. Od otmenih crnih svilenih, do crveno-kariranih od flanela, belih na zvezde ili pak plišanih jednodelnih - koji god model da odaberete - morate obući celu porodicu u iste ili slične komade.

Selin Dion

Kanadska diva Selin Dion zagrlila je svoja tri sina pored raskošne jelke. Selin i Rene-Čarls kao i blizanci Nelson i Edi obukli su iste pidžame. Bele pidžame s crnim zjezdicama izgledaju i kul i praznično.

"Neka vam ovi praznici donesu darove ljubavi, mira i dobrog zdravlja", poželela je pevačica.

Maraja Keri

Kao prava vladarka božićnog duha i vlasnica najpoznatije božićne pesme Maraja Keri ozbiljno je shvatila svoj zadatak pa je u svom domu raskošno obeležila ovaj praznik. S blizancima Morokan i Monro pozirala je, ne jednom, nego dva puta u istim setovima pidžama. Božić su proslavili u svečanijim svilenim, a jutro u crvenim flanelnim. Nezvanična kraljica Božića, naravno, pokazala je i druge kreacije - poput crvenog pidžama odela, ali i svečanih gala-haljina.

Demi Mur

Već je poznato da Demi Mur i njena porodica obožavaju tematske žurke. Ovog su Božića, kako je otkrila, ipak imali tihe praznike, a za čestitku su pozirali u snegu ispred kuće, s maskama na licu - propisno udaljeni jedni od drugih. Svi su imali crvene ili karirane pidžame.

Riz Viterspun

Glumica je nedavno oduševila božićnim džemperima, koje je 'navukla' na ćerku i sebe, a sada je Riz Viterspun celu porodicu ogrnula u plišane jednodelne pidžame. S kul džepovima i kapuljačama, ovaj komad, bez ikakvih problema možete prošetati i do ulice. Glumica je poželela srećan Božić svima i otkrila kako je uspela da nagovori sve na fotografiju.

"Trebalo mi je samo jedan sat, dva podmićivanja i tri snimanja da sve njih dovedem u jednu fotku", rekla je Riz.

Džesika Simpson

Pevačica i preduzetnica istakla je svoju novu fenomenalnu liniju s uskom pidžamom, ukrašenu božićnim ornamentima - a u tom joj se pridružila i starija ćerka Maksvel Dru. Džesoka je odabrala crvenu, a Maksi zelenu.

Bekamovi

U porodici Poš Spajs i božićna pidžama čestitka mora biti otmena. Petočlana porodica s Dejvidom i Viktorijom na čelu, obukla je crne svilene pidžame. Tata Dejvid na glavu je stavio kapu Deda Mraza i svi su složno pozirali zagrljeni.

Lili Kolins

Glumica Lili Kolins i verenik Čarli Mekdauel predstavili su se kao Grinčevi. Oni koji nose iste pidžame s tim božićnim likom i na glavi imaju kape Deda Mraza- ali svejedno Grinčevi. Par je srećan i nasmejan pozirao na otvorenom i poželeo srećan Božić svima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs