sjajne!

One su mlade, inspirativne i hrabre: Upoznajte 5 novih mladih holivudskih zvezda kojima ništa ne može stati na put!

Možda zato što opet provodimo više vremena kod kuće, pa gledamo sve što nam dopadne kompjutera, ali izvesna smena generacija je i te kako primetna. U stvari, možda ne toliko ni smena, koliko kvalitetna dopuna postojećoj ekipi, i mora se reći da iz meseca u mesec otkrijemo neko novo lice, sveže u glumačkom svetu i i te kako perspektivno.

Vip priča
Autor:
One su mlade, inspirativne i hrabre: Upoznajte 5 novih mladih holivudskih zvezda kojima ništa ne može stati na put!
Dejzi Edgar-Džouns, Foto: Profimedia

Predstavljamo vam šest mladih glumica koje su već do sada u svojim dvadesetim imale sjajne uloge, pa se shodno tim uspesima veoma radujemo budućim ostvarenjima u kojima će igrati.

ARIJANA DEBOSI

DeBosi, veteranka Brodveja, koja je bila u originalnoj postavci "Hamiltona" a odatle su uspesi i uloge samo krenuli da se ređaju. Našla se u igračkoj postavci i u istoimenom filmu, kao i u NetfliKSovoj adaptaciji "The Prom" a možda i najveći uspeh je glavna uloga koja joj je dodeljena u filmu StIvena Spilberga "West Side Story". AriJana igra Ritu Moreno, portorikansku plesačicu, glumicu i pevačicu i ne možemo da dočekamo sledeću godinu da je gledamo u ovoj ulozi.

DEJZI EDGAR-DŽOUNS

Dejzi Edgar- Džouns ima samo 22 godine, a glavnom ulogom u seriji “Normalni ljudi” je učinila da se toliko povežemo sa njenim likom da nam deluje kao lice koje znamo oduvek. Pre nego što se prijavila za audiciju za ovu seriju, samo što je završila snimanje serije “Rat svetova”. Jedan dan je snimala ključnu akcionu borbenu scenu, a drugi već bila odabrana za ovu romantičnu drama komediju, što samo govori o tome koliko je raskošan njen talenat. Da može da iznese i napad vanzemaljaca, i dramu ovozemaljskih komplikovanosti i međuljudskih odnosa. Iako godina nije blistava za one koji se bave pa, manje više bilo kojim zanimanjem a kamoli onim koji uključuje veliki broj ljudi kao što su snimanja, mnogo toga još čeka na mladu glumicu. Kao na primer, prva glavna uloga u filmu koji producira Adam Mekej.

ELIZA SKANLEN

Eliza Skanlen je realno možda i najblistaviji dragulj svetske glumačke scene u ovom trenutku i to onaj koji tek treba da oblikuje neverovatan talenat koji ima. Čini se doduše da većina režisera misli da ima lice psihopate pošto se mahom nalazi u takvim ulogama. Dvadesetjednogodišnja australijska glumica je do sada igrala progoniteljku u “Home and Away”, zatim tinejdžerku zabrinjavajuće sociopatskih sklonosti u mini seriji “Oštri predmeti” a najskorije i blago poremećenu mladu devojku u filmu “The Devil All the Time” koji se od nedavno prikazuje na Netflixu. Ipak, uprkos tome što ume da nas prenerazi hladnoćom pogleda i bezizražajnim licem, njena uloga u filmu “Male žene” je nešto sasvim drugačije, kao i u filmu “Mlečni zub”. Tako, sa svega dvadesetak godina ima već nekoliko ozbiljnih uloga iza sebe što je čini ne samo velikim talentom, nego imenom od kog se mnogo tek očekuje.

EMA MAKI

Kada je izašla NetfliKSova serija "Sex Education" jedno od najčešće guglovanih pitanja je "da li je glavna glumica sestra Margo Robi?" a mnogi su u početku uprkos svakoj logici bili uvereni da je u pitanju i Margot lično. Ipak, istina je takva da Ema Maki sa Margo nema ništa, samo što, istina, umeju dosta da zaliče. Mlada glumica francusko-engleskog porekla se prvi put ozbiljnije predstavila javnosti pomenutom serijom, i trenutno radi na trećoj sezoni. Pored toga, pojavljuje se u filmu "Smrt na Nilu" Keneta Brane, i sprema ulogu Emili Bronte biografski film čije snimanje je uskoro planirano. Premijera filma "Eiffel", njenog debitantskog francusogi filma je predviđena za 17. februar 2021. a kao što sama kaže bilo joj je izuzetno značajno da snima u Parizu jer je to za nju "povratak kući".

ODESA AZION

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs