pogledajte

Gaje prijateljstvo decenijama: Sve su se proslavile 90-tih, i dan danas su jedna drugoj najveća podrška! (FOTO)

Postoji mnogo stereotipa o životu u Holivudu, a jedan od njih kaže da tamo ljubav i prijateljstvo ne traju dugo. Tako postoje brakovi koji traju nekoliko decenija, a isto tako se mogu se pronaći i slavni prijatelji koji su tu jedno za drugo već decenijama. Slavni prijatelji prošli su zajedno dobro i zlo, a na društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo kako izgledaju njihovi zajednički trenuci.

Vip priča
Autor:
Gaje prijateljstvo decenijama: Sve su se proslavile 90-tih, i dan danas su jedna drugoj najveća podrška! (FOTO)
Tori Speling i Dženi Gart, Foto: Profimedia

Tori Speling i Dženi Gart

Ove dve glumice gledali smo u seriji "Beverli Hils 90210" kao Donu i Keli, a Tori i Dženi su se i upoznale 1990. godine na snimanju kultne serije. Od tada, njih dve su nerazdvojne, velika su si podrška jedna drugoj i često zajedno provode vreme i osmišljavaju zajedničke projekte. A snimanje novih nastavaka serije koja ih je proslavila je samo jedan od njih.

Životna priča najbogatije princeze Holivuda: Ništa nije moglo da je pripremi za život koji joj je sudbina namenila! (FOTO)

Liv Tajler i Ališa Silverston

Liv i Ališa su se upoznale 1994. godine na snimanju spota za pesmu 'Crazy' grupe 'Aerosmith' čiji je pevač Stiven Tajler, inače otac Liv Tajler. Već 26 godina glumice su nerazdvojne, a pre četiri godine su se slikale u istoj pozi kao i na početku prijateljstva. Mnogi su tada rekli da i dalje izgledaju mladoliko i prelepo.

Razvratan život slavnog muzičara: Video sam kako na svet dolaze moja deca. Ali muzika... Muzika je lepša od svega! (FOTO)

Riz Viterspun i Kejt Hadson

Riz i Kejt prvi put su se upoznale 1991. godine na premijeri filma ''Čovek na Mesecu''. To je bio početak danas gotovo 30 godina dugog prijateljstva. Riz je i priznala kako joj je Goldi Hon, Kejtina majka, bila uzor na početku glumačke karijere. Glumice su se zajedno pojavile i na holivudskoj stazi slavnih kada su Goldi i njen partner Kurt Rasel dobili svoje zvezde.

Goldi Hon i Kurt Rusel zajedno i u karantinu: I nakon 37 godina zajedničkog života ne mogu jedno bez drugoga! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs