pogledajte

Meril Strip (71) uživa u karantinu: Poznata glumica dokazala da je pozitivan stav sve! (VIDEO)

Prethodnih dana, internetom kruži snimak u kome je Meril Strip pokazala kako uz bade mantil, koktele i malo vedrine može da bude veoma zabavno biti u kući.

Vip priča
Autor:
Meril Strip (71) uživa u karantinu: Poznata glumica dokazala da je pozitivan stav sve! (VIDEO)
Meril Strip, Foto: Profimedia

U tome su joj se preko video poziva pridružile i Kristin Baranski i Odra Mekdonald.

U pitanju je isečak iz snimka koji je emitovan uživo, a koji je bio posvećen proslavi 90 rođendana američkog kompozitora i tekstopisca Stivena Sondhajma pod nazivom Take Me to the World: A Sondheim 90th Birthday Celebration. On je najpoznatiji po radu u sferi mjuzikla, a tokom karijere dobio je Oskara, osam Tonija, osam Gremija, Pulicerovu nagradu i nagradu Lorens Olivije.

Život je kratak, u obavezi si da budeš srećan svakog dana: Mudre izjave Meril Strip koje baš svako mora da pročita!

Meril Strip se, zajedno sa koleginicama, uključila u ovaj projekat sa humanitarnom pozadinom i potpuno opuštano pokazala šta je pravo opuštanje. Ovaj trio je otpevao numeru The Ladies Who Lunch iz Sondhajmovog mjuzikla Company. Da podsetimo, iz tog mjuzikla je i numera Being Alive, koju je otpevao Adam Drajver u filmu Marriage Story. Sve tri su u bade mantilima izabrale piće koje im ide uz ovo raspoloženje – Meril martini, Kristin crveno vino, a Odra burbon.

Čini se da je bilo vrlo zabavno i da uopšte nije loša ideja napraviti ovakvu vrstu „žurke“ preko nekog od programa za video pozive. Zato, izvadite bade mantile, smućkajte koktele i opustite se. Pevanje nije obavezno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs