Srećno

Udala se Tamara Dragičević: Venčanje na plaži!

Tamarina želja je bila da se uda na plaži, a Petar joj je tu želju ispunio
Celebrities
16:06h Autor:
Udala se Tamara Dragičević: Venčanje na plaži!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Tamaradragicevic

Mlada glumica Tamara Dragičević i njen izabranik Petar Benčina venčali su se u kasnim večernjim satima na Adi Bojani u prisustvu porodice, prijatelja i kolega.

Lepa glumica imala je želju da sudbonosno “da” svom izabraniku Petru Benčini, izgovori uz zalazak sunca, a par se potrudio da atmosfera na venčanju bude što romantičnija. Tako je mlada, na deo plaže na kojoj je održana ceremonija, stigla čamcem, gde ju je mladoženja čekao sa gostima.

Petru se posebno dopala njena želja da venčanje ne bude klasično i tradicionalno, već da od njega naprave pravu žurku. Unajmili su di-džeja koji je puštao strane hitove iz sedamdesetih i osamdesetih godina, a najveću podršku pružile su im kolege glumci, među kojima su bili Jelisaveta Orašanin, Miloš Biković, Mima Karadžić i mnogi drugi.

"Čin venčanja održao se uz zalazak sunca, a Petar i Tamara nisu mogli da sakriju sreću, pa je Tamara čak i zaplakala od sreće u jednom trenutku," otkriva izvor blizak glumačkom paru.

Petar Benčina zaprosio Tamaru Dragičević: Fenomenalna reakcija mlade glumice! (FOTO)

Glumački par definitivno će ovu godinu upamtiti samo po lepim stvarima. Naime, planirajući venčanje koje je bilo zakazano za jun mesec, Tamaru i Petra iznenadila je srećna vest da će postati roditelji.

Njih dvoje nisu krili oduševljenje što će im se ostvariti jedna od najvećih želja, a venčanje je sada došlo samo kao kruna ljubavi i sreće.

Podsećanja radi, poznati glumački par zabavlja se nekoliko godina, a svoju ljubav su dugo skrivali od očiju javnosti. I zajednički život su počeli bez mnogo pompe. Važe za privržen par.

Ili žena ili karijera: Evo zašto je odložena svadba Ane i Švajnija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs