Pravi razlog

Ili žena ili karijera: Evo zašto je odložena svadba Ane i Švajnija!

Fudbaler je morao da pomeri venčanje sa srpskom teniserkom, jer je to od njega zahtevao selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev kako bi se posvetio Evropskom prvenstvu
Šuška se
06:54h Autor:
Ili žena ili karijera: Evo zašto je odložena svadba Ane i Švajnija!
Foto: Profimedia

Venčanje Ane Ivanović (29) i Bastijana Švajnštajgera (32) odloženo je jer je budući mladoženja morao da izabere - ili svadba ili fudbal, saznaje Kurir.

Naime, selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev postavio je ultimatum budućem suprugu srpske teniserke - ili žena ili karijera! Zbog toga su do daljnjeg odložili venčanje, koje je trebalo da se održi juče, a Švajni se uveliko priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se od 10. juna održati u Francuskoj.

Ekipa Kurira je u Veneciji od radnika, koji su bili uključeni u organizaciju svadbe, saznala da su Ana i Švajni pomerili ceremoniju.

"Čuo sam da su odložili zbog profesionalnih obaveza fudbalera. Kad dođe do venčanja, moraće to da urade u zgradi opštine, koja se nalazi preko puta hotela, gde će biti upriličeno slavlje", kaže šef gondolijera Alesio Dioli. Njih će od hotela do opštine prevesti taksi čamac, što je bio slučaj i kad se ženio Džordž Kluni.

"To venčanje je danas trebalo da se desi, ali su ga u poslednjem trenutku odložili. Čekaćemo ih i sa zadovoljstvom ćemo ih voziti kad stignu", rekao nam je drugi gondolijer.

Pripreme za prvenstvo traju i sve reprezentacije usredsređene su samo na to, pa mora i Švajni.

"Švajni je dugo bio povređen i potpuno je zapostavio fudbal i posvetio se Ani. Problem je nastao kad se kapiten nemačke reprezentacije oporavio od povrede, ali i dalje mu je devojka bila važnija od fudbala. To, ali i zakazivanje svadbe pred Euro potpuno su razljutili selektora", priča dobro obavešten izvor i dodaje:

"Švajni se uvredio - Joakim Lev mu je rekao da bira - žena ili karijera, trenutno ne mogu oba! Bastijan se uvredio, jer smatra da karijeru nije zapostavio, ali je Ana uspela da smiri situaciju. Zato su do daljnjeg odložili venčanje".

Nole se neće veseliti na svadbi Ane Ivanović: Najbolji teniser nije pozvan na venčanje!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs