Prava dama

Tračevi o predsednikovoj aferi ne prestaju: Svi čekaju Melanijin odgovor, a ona ih je ućutkala na neočekivan način! (FOTO)

Gospođa Tramp za ovu svečanu i tužnu priliku odabrala je i te kako prikladnu odevnu kombinaciju - svedenu, ali veoma efektnu

Šuška se
Autor:
Tračevi o predsednikovoj aferi ne prestaju: Svi čekaju Melanijin odgovor, a ona ih je ućutkala na neočekivan način! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čim je predsednik SAD Donald Tramp izašao iz aviona i uputio se na Svetski ekonomski forum u švajcarski Davos, svi su s iščekivanjem gledali iza njega... Njegova supruga, međutim, nije ga sledila.

Prva dama Amerike Melanija Tramp trebalo je da prati svog dragog na samitu u Švajcarskoj danas i sutra, ali je morala da otkaže ovo putovanje zbog "prezauzetog rasporeda i logističkih problema", kako je istakla njena predstavnica za medije Stefani Grišam.

Ona se, međutim, ipak pojavila u javnosti, i u jednom od izdanja o kojima će se svakako dugo pisati u modnoj štampi. Melanija je, naime, nenajavljeno posetila Memorijalni muzej holokausta, Dejli Mejl naglašava da je ovo njeno prvo samostalno pojavljivanje otkad se pojavila priča da je Donald navodno imao aferu s porno glumicom Stormi Danijels.

Bela kuća nije pozvala novinare da zabeleži posetu prve dame čuvenom zdanju u Vašingtonu, već smo sve saznali zahvaljujući Tviteru.

Gospođa Tramp za ovu svečanu i tužnu priliku odabrala je i te kako prikladnu odevnu kombinaciju - svedenu, ali veoma efektnu.

foto: Profimedia

Ona je, naime, ponela kaput srednje dužine čiju monotoniju sive boje narušavaju upečatljivi džepovi ukrašeni crnim rubom. U pitanju je strukirani model koji prati liniju besprekorno izvajanog tela bivše slovenačke manekenke i ističe sve njene atribute, ali na neagresivan i nimalo vulgaran način.

Ovaj moćan komad Melanija je kombinovala s jednostavnim crnim salonkama, koje su odavno njen zaštitni znak.

Ne osvrćući se na komentare, pitanja i glasine - u stilu istinske dame!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs