Nepoštovanje prema poginulima

Princ Hari razbesneo javnost: Ovo mu neće oprostiti! (FOTO)

Princ Hari je na Dan primirja s bratom Vilijamom odao počast žrtvama Prvog svetskog rata. Na ceremoniji je bio u vojnoj uniformi, ali i detalj koji je svima zapao za oko

Šuška se
Autor:
Princ Hari razbesneo javnost: Ovo mu neće oprostiti! (FOTO)
Foto: AP / Stuart C Wilson

Do nedavno je princ Hari važio za crnu ovcu kraljevske porodice i baš kad se činilo da je svojim ponašanjem pokazao da se popravio i skrasio u vezi s glumicom Megan Markl, napravio je gaf koji mu neki neće oprostiti.

Naime, princ je na Dan primirja s bratom Vilijamom odao počast žrtvama Prvog svetskog rata, ali je došao neobrijan. Mnogi su u tome videli nepoštovanje prema ovoj ceremoniji i važnom danu.

Kraljevska porodica besna zbog Harijeve devojke: Bilo bi joj pametnije da ćuti! (FOTO)

foto: Fonet

"Razočarao nas je. Morao je da se obrije na ovako važan dan i to je pravilo koje se poštuje kad na sebi imate vojnu uniformu kao što ju je Hari imao", komentarisali su posle građani, a prenosi Huffington post.

Brada je u britanskoj vojsci zabranjena, ali s kraljevskog dvora poručuju da je princ Hari pre dve godine napustio vojsku i nije više aktivan, pa prema tome nije prekršio ni pravila, a to potvrđuju i iz ministarstva odbrane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs