Iskreno

Poznati kuvar decu ostavlja bez prebijene pare: Moje bogatstvo neće priprasti njima!

Možda njihov tata ima bogatstvo, ali oni nemaju ništa
Šuška se
16:42h Autor:
Poznati kuvar decu ostavlja bez prebijene pare: Moje bogatstvo neće priprasti njima!
Foto: Profimedia

Gordon Remzi je svetski poznat kuvar, koji "zgrće" pravo bogatstvo što preko kulinarskih emisija, što preko restorana. Međutim, on će reći da je njegovo najveće bogatstvo njegova porodica koju čini supruga i četvoro dece.

Bez obzira koliko ih voli, ovaj slavni kuvar svojoj deci neće u nasledstvo ostaviti ni novčić. On je u nekoliko intervjua izjavio kako ne namerava da "razmazi" svoju decu.

Ovaj pedesetogodišnjak je odlučan da njegova deca ostanu skromna bez obzira koliko novca sada imaju, pa tako neće nikome od njih da kupi čak ni kuću.

Gordon i Tana su roditelji Matilde (15), Džeka (17), Holi (18) i Megan (18). Njihova deca se možda druže sa decom bogataša kao što su Bekamovi, ali oni neće imati taj luksuz da troše novac svojih roditelja.

"Definitivno je da moje bogatstvo neće pripasti njima. Ne želim da ih razmazim. Supruga i ja smo se složili da dobiju pomoć od 25% novca potrebnog za depozit njihovog stana, ali ne i celo iznos za stan, " izjavio je Remzi za Daily Telegraph.

Najbogatiji čovek na svetu: Postoje 2 razloga zašto moja deca neće naslediti novac!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bio sam presrećan što sam stekao karijeru u Americi koja traje punih 15 godina. Ozbiljno, zaradio sam bogatstvo i presrećan sam, ali zbog toga ja cenim svaki novčić koji sam stekao!"

Gordon je ponosan i na svoju decu koju odgaja tako da sami zarađuju svoj novac i da podržavaju dobrotvorni rad.

"Tana je imala podršku svoje porodice kada je odrastala, ja sam vaspitan na pomalo "grub" način, zato smo se našli na pola tako da deca mogu da uzmu pomalo iz oba sveta. Njihov život se potpuno razlikuje od onog kojeg sam ja imao kada sam odrastao. Ja sam radio do besvesti da bih se izvukao iz tog okruženja u kojem sam rođen i ponosan sam na sebe.

Moja deca moraju sama da zarade za svoju garderobu, moraju na vreme da se nauče da budu odgovorni," ispričao je Remzi.

Ne znaju šta će od tolikog bogatstva: Zbog fotografija ovih ljudi biće vam neprijatno! (FOTO)

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Apr 8, 2017 at 8:25am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs