Fascinantno

Najbogatiji čovek na svetu: Postoje 2 razloga zašto moja deca neće naslediti novac!

Moja deca su jako ponosna na činjenicu da od našeg bogatstva neće naslediti gotovo ništa, rekao je Gejts
Porodica
12:56h Autor:
Najbogatiji čovek na svetu: Postoje 2 razloga zašto moja deca neće naslediti novac!
Foto: Profimedia

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu otkrio je da njegova deca neće naslediti gotovo ništa od njegovog ogromnog bogatstva.

Bil Gejts (Bill Gates) je gostovao u jutarnjem programu ITV televizije i govorio o raznim temama i definitivno potvrdio šta namerava da napiše u testamentu.

"Moja deca su jako ponosna na činjenicu da od našeg bogatstva neće naslediti gotovo ništa", rekao je Gejts i otkrio da će u narednih nekoliko godina sav kapital koji je stekao biti doniran njegovoj humanitarnoj organizaciji koja ima cilj da iskoreni siromaštvo i bolest u svetu.

Priča kćerke makedonskog imigranta: Ova žena je sama stekla bogatstvo i postala milijarderka!

"Moja deca će steći obrazovanje i moraju će sami sebi da izgrade karijere i životni put. Toliko novca bi im uništilo živote."

U nasledstvo će dobiti minimalan deo, čisto da ne postanu siromašni, a za sve ostalo moraju sami da se izbore, rekao je Gejts koji je zajedno sa suprugom Melindom u humanitarne svrhe do sada dao više od 30 milijardi dolara.

Bil Gejts ima troje dece – dvadesetogodišnju Dženifer, sedamnaestogodišnjeg sina Rorija i ćerku Fibi koja ima 14 godina i ide u srednju školu.

Gejts je dodao da njegovo troje dece nakon njegove smrti neće upravljati humanitarnom organizacijom i da će u kratko vreme nakon što umre sav novac biti doniran ljudima kojima je potreban i u svrhe iskorenjivanja bolesti i siromaštva u svetu.

"Taj novac ne pripada njima. Novac pripada siromašnima i bolesnima", zaključio je Gejts, čije bogatstvo je procenjeno na fantastičnih 74 milijarde dolara.

Čisto bahaćenje i preterivanje sa novcem: Nećete verovati kako izgleda kuća Bila Gejtsa! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs