Neverovatno

Ovoj ženi je Fredi Merkjuri poverio najveću tajnu svog života: Ni dan danas nikom je nije odala!

Meri je uspela da opravda Fredijevo poverenje pa je ovu tajnu sačuvala čak i od Fredijevih roditelja i njegovog kasnijeg emotivnog partnera Džimija Hatona
Šuška se
01:36h Autor:
Ovoj ženi je Fredi Merkjuri poverio najveću tajnu svog života: Ni dan danas nikom je nije odala!
Foto: Printscreen/ Instagram/hellyeahmercury

Legendarni pevač Fredi Merkjuri bio je u vezi s Meri Ostin, s kojom je proveo pet godina.

Kada je preminuo, Fredi nije želeo da iko zna gde se nalazi njegova urna s pepelom, kako njegov grob ne bi bio oskrnavljen, pa je ovu tajnu poverio ženi za koju je govorio da je ljubav njegovog života.

Testamentom je obavezao svoju bivšu verenicu Meri Ostin da se pobrine za pepeo i nikada javno ne saošpti šta je uradila s njim.

Meri je uspela da opravda Fredijevo poverenje pa je ovu tajnu sačuvala čak i od Fredijevih roditelja i njegovog kasnijeg emotivnog partnera Džimija Hatona.

Do dana današnjeg Meri nije odala tajnu gde se nalazi urna s njegovim pepelom.

U braku su punih 28 godina, a vole se kao prvog dana: Ovako izgleda prava ljubav! (FOTO)

Fredi i Meri započeli su vezu početkom sedamdesetih godina prošlog veka i bili su zajedno pet godina.

Rastali su se kada je Fredi upoznao američkog producenta iz "Elektra rekordsa" s kojim je započeo romansu. Uprkos rastanku ostali su jako bliski i do kraja života ju je Fredi smatrao pravim prijateljem.

Vodio život na ivici razvrata: Neverovatan čovek koji je pomerao granice! (FOTO, VIDEO)

Godine 1985. započeo je drugu dugu vezu, ovog puta sa svojim frizerom Džimom Hatonom, sa kojim je živeo do smrti. Fredi je Meri ostavio svoje bogatstvo - imanje vredno 20 miliona funti u Zapadnom Londonu i devet miliona funti u novcu.

Kada je Fredi umro, ona je zapala u krizu. Obolela je od nekoliko bolesti i trudila se da se emotivno izbori sa nasleđem.

"Mislila sam: "O, Fredi, ostavio si mi toliko mnogo, i tako mnogo tereta". Mislila sam da ne mogu s time da se nosim. Upozorio me je da će kuća biti veći izazov nego što sam svesna. Zahvalna sam mu na tome što me je upozorio, jer sam se brzo sudarila s velikom ljubomorom", kaže Meri Ostin.

Fredi se nikada nije ženio i nije imao dece.

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs