Neverovatno

Šarlot efekat: Mala britanska princeza nema ni 6 meseci, a već zarađuje milione!

Petomesečna beba donela je Velikoj Britaniji ogromne svote novca
Šuška se
18:40h Autor:
Šarlot efekat: Mala britanska princeza nema ni 6 meseci, a već zarađuje milione!
Foto: Profimedia

Iako je od svog brata, prestolonaslednika Džordža, mlađa gotovo dve godine, mala princeza Šarlot već sada donosi nekoliko milijardi više!

Na primer, šal u koji je bila umotana pri prvom javnom pojavljivanju sada košta oko 92 evra! Od tada je postao najprodavaniji suvenir u Velikoj Britaniji, a preko interneta ga naručuju i iz celog sveta.

Prve zvanične fotografije princeze Šarlot: Mala dama okupila kraljevsku porodicu! (FOTO)

To je samo deo ekonomskog čuda koje je petomesečna devojčica donela svojoj zemlji, nekim brendovima i svojim roditeljima. "Šarlot efekat" modnoj industriji je doneo više od 110 miliona evra. Tome treba dodati i novac od suvenira, otkupa fotografija i svega što je ikako vezano za kraljevsku porodicu, a pogotovo uz princezu Šarlot.

Posebno je zanimljivo da se princeza u javnosti pojavila samo dva puta, nakon rođenja i na krštenju. Vintidž haljinica koju je nosila na krštenju sada je svetski hit, pa brendovi koji šiju slične stvari ne stižu da ispune sve narudžbine!

Ceo svet bruji: Kejt Midlton trudna po treći put!

Posao cveta i prodavnicama bebi opereme, koje sada promovišu starinska kolica u kakvim su vozili malu princezu.

Ali, kraljica zarade je ipak njena majka Kejt Midlton. Po uzoru na pokojnu svekrvu Dajanu, sve što vojvotkinja obuče postaje hit, pa se njen doprinos procenjuje na oko 10 milijardi evra, Šarlotin na 6,6, a Džordžova na "samo" 3,9 milijardi evra.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs