DŽENIFER ANISTON SE UDAJE PO 3. PUT?! Zbog ŠOKA na dodeli nagrada spekulacije ne prestaju, glumica nikad INTRIGANTNIJA

Dženifer Aniston je na SAG dodeli nagrada pokazala dijamantski prsten koji je izazvao spekulacije.

Šuška se
Autor:
DŽENIFER ANISTON SE UDAJE PO 3. PUT?! Zbog ŠOKA na dodeli nagrada spekulacije ne prestaju, glumica nikad INTRIGANTNIJA
Foto: SAG / Zuma Press / Profimedia

Nakon glasina o tome da se Dženifer Aniston verila, izgleda da se to klupko polako raspetljava. Glumica je na SAG dodeli nagrada pokazala veliki dijamantski prsten na levoj ruci u koji su sve oči bile uprte.

Glumica je bila nominovana za ulogu u seriji ,,Jutarnji šou", ali je ta nagrada otišla u rukama Elizabet Debicki za ulogu u seriji ,,Kruna".

Aniston je zajedno sa kolegom glumcem Bredlijem Kuperom, uručila nagradu za životno delo Barbari Strejsend.

Glumica je nosila pripijenu srebrnu haljinu dubokog dekoltea i sa prorezom brenda Selin.

Iako je glumica izgledala savrešno u haljini, ipak je najveću pažnju privukao nakit koji je nosila, i to dijamantski prsten.

Dženifer Aniston
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Trenutno se ne zna koja je ta osoba koja je osvojila srce zvezde ,,Prijatelja, jer javno nije iznosila informacije o svom ljubavnom životu od svog razvoda 2018.godine.

Podsetimo, Aniston iza sebe ima dva braka - udala se 2000. za Breda Pita, no par se razveo 2005. nakon što se počelo šuškati da se na setu filma ,,Gospodin i gospođa Smit" spetljao s Anđelinom Džoli, s kojom je kasnije završio u braku.

Nakon Breda, Dženifer se verila za Džastina Terua 2012. te su se venčali tri godine kasnije, ali je razvod usledio 2018.

Pored svih veza koje nisu imale srećan kraj, glumica je optimistična u pogledu pronalaska nove ljubavi, što je rekao izvor blizak glumici za ,,As Vikli".

Izvor je takođe rekao da će glumica biti dobro, čak iako ne nađe ljubav.

Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: Profimedia

,,Ona se neće gristi ako se to ne dogodi. Dobro joj je i samoj. Dženifer je odlično. Srećna je, zdrava, ima karijeru koja je ispunjava, ima svoju porodicu i prijatelje. Prošla je kroz puno toga, ali se oseća blagoslovljeno što napreduje i u osobnom i profesionalnom smislu", dodao je izvor.

Novembra 2022.godine, glumica je i sama priznala da bi ,,volela ponovno biti u vezi", ali je takođe dodala da nije ,,zainteresovana za to da ponovo ulazi u brak".

,,Nikad ne reci nikad, ali nemam nikakvog interesa da ponovo šetam do oltara", rekla je za ,,Alur". Međutim, priznala je da će i dalje biti otvorena za ljubav jer biti samac ponekad može biti izazovno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs