KIM KARDAŠIJAN POKAZALA NOVI AUTO I FRIZURU: Izgleda kao POTPUNO druga osoba, a automobil je trenutno NAJVIRALNIJI

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan pokazala novu boju kose i hit vozilo koje je kupila.

Celebrities
Autor:
KIM KARDAŠIJAN POKAZALA NOVI AUTO I FRIZURU: Izgleda kao POTPUNO druga osoba, a automobil je trenutno NAJVIRALNIJI
Foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Čini se da Kim Kardašijan ima novi automobil, i to najviralniji.

Kardašijanova je na Instagramu objavila fotografiju kako izlazi iz novog Tesla Sajbertraka napisavši.

Ovo nije prvi put da je postavila fotografiju električnog pikapa. Prvi put je objavila fotografiju Sajbertraka pored privatnog aviona na dan Superboula.

Kardašijanova nije jedina poznata ličnost koja je primećena sa električnim vozilom, privlačnim automobilom koji je postao svojevrsni statusni simbol.

Kim Kardašijan
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Suosnivač Redita Aleksis Ohanijan(suprug Serene Vilijams) bio je među ekskluzivnom grupom vlasnika Sajbertraka koji su dobili vozilo u novembru 2023. kada je isporučena prva serija dugoočekivanog pikapa.

U januaru, Farel Vilijams je fotografisan kako pokušava da parkira električni kamionet u centru Majamija, a nedavno jeLejdi Gaga primećena kako se vozi istim vozilom.

Futuristički kamionet dolazi u tri različita nivoa opreme sa cenama između 60.990 i 99.990 dolara.

Kim Kardašijan (43) je nosila tanku belu majicu bez rukava uparena sa crnim kožnim pantalonama, koje su imale zelene pruge i koje su se protezale od njenog kuka do njenih cipela na spoljnoj strani.

Ali obožavaoci majke četvoro dece nisu toliko obraćali pažnju na njenu odeću kao na njenu kosu, koja se iz njene prepoznatljive, elegantne crne boje pretvorila u talasastu platinastu. Činilo se da su joj tamni koreni još uvek bili vidljivi na vrhu glave.

Sajbertrak
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uprkos tamnom osvetljenju koje je okruživalo Kardašijanovu u vreme snimanja fotografija, činilo se da je njena boja kose donela sopstvenu svetlost slikama koje su proizašle iz treperećih kamera fotografa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs