SVI MISLE DA JE LJUBAV OVOG PARA LAŽ, A ONI UŽIVAJU SA 6-ORO DECE: Bivša žena mu pravila PAKAO dok ih ONA nije pomirila

Holivudske zvezde konačno su našle zajednički jezik kada je u pitanju roditeljstvo i njihova deca koja ih povezuju

Šuška se
SVI MISLE DA JE LJUBAV OVOG PARA LAŽ, A ONI UŽIVAJU SA 6-ORO DECE: Bivša žena mu pravila PAKAO dok ih ONA nije pomirila
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Retko se dešava da su svi na okupu, međutim Dženifer Lopez, Ben Aflek i njegova bivša supruga Dženifer Garner, zajedno sa decom primećeni su u Los Anđelesu. Ova proširena porodica je navodno prisustvovala školskoj muzičkoj predstavi i tom prilikom zračili su pozitivnom energijom i opuštenim vibracijama.

Na ovaj način pokazali su da je zajedničko roditeljsko putovanje Bena Afleka i Dženifer Garner preraslo u jednu "zrelu" harmoniju i jao je lepo videti kako poznati holivudski glumac uživa u dužnostima oca dok se zabavlja sa svoje troje dece.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aflek i Garner, koji su zvanično okončali svoj razvod u oktobru 2018., 3 godine nakon što su se zapravo rastali, imaju 3-oje dece: Vajolet En (18), Serafinu Rouz (15) i Semjuela (11), dok Dženifer Lopez ima 15-godišnje blizanace Maksa i Emu, koji su rođeni tokom njene veze sa Markom Entonijem.

Priča se da su uspeli da uspostave harmoniju kada sa njihovi međusobni odnosi u pitanju, pa tako ne samo da Ben i Dženifer Garner nesmetano dele svoje roditeljske obaveze, već i njihovi trenutni partneri, Džon Miler i Dženifer Lopez, takođe dele pozitivnu vezu.

Glumac i režiser ima izuzetno dobru komunikaciju sa partnerom svoje bivše žene, Džonom Milerom sa kojim deli neizmerno međusobno poštovanje.

Dženifer Garner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i glumica udajom za Afleka 2022. odigrala je značajnu ulogu u poboljšanju njegovog odnosa sa Garnerovom. I Džon Miler, koji takođe ima svoje dete, uključen je u ovu prijateljsku dinamiku.

Bračni par Lopez i Aflek često se mogu videti zajedno sa Vajolet, Serafinom i Semjuelom, pa se može zaključiti da je prisustvo Dženifer Lopez pomoglo u jačanju veze između bivših, stvarajući prijatno okruženje za njihovu decu u njihovoj luksuznoj vili na Beverli Hilsu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs