Neverovatno

MOŽE LI ON DOBITI DOZVOLU ZA UBIJANJE!? U trci za ulogu tajnog agenta 007 pojavio se ovaj neverovatan tip i SVE ŠOKIRAO

Nekadašnja zvezda Premijer lige mogla bi da baci kopačke i preuzme ulogu Džems Bonda od Danijela Krejga

Šuška se
Autor:
MOŽE LI ON DOBITI DOZVOLU ZA UBIJANJE!? U trci za ulogu tajnog agenta 007 pojavio se ovaj neverovatan tip i SVE ŠOKIRAO
Ko je novi tajni agent 007?, Foto: Profimedia

Danijel Krejg je odustao od uloge Džejmsa Bonda nakon što su blagajne bioskopa počele da se prazne, ali upućeni tvrde da još nije došlo vreme za umiranje tajnog agenta 007.

Pobednik u trci za priželjkivanu ulogu Džejmsa Bonda za sada ostaje enigma, filmski šefovi tek treba da potvrde konkretnu zamenu Danijelu Krejgu, a s licitiranjem imena se ne staje.

Brojna velika imena su predložena za tu ulogu iz celog sveta, ali jedno je zapelo za oko ne samo filmofilima, već i ljubiteljima fudbala.

Rejston Drente
foto: Shutterstock

Šok je usledio kad je jedan fudbalski navijač podelio tvit koji uključuje snimak ekrana kladionice na kojem je bivši krilni igrač Evertona, Rojston Drente, predstavljen sa kvotom 500/1.

Korisnik Tvitera nije naveo izvor za izglede, ali je pitao zašto je Rojston Drente na listi da bude sledeći Džejms Bond, nakon čega je usledila serija emodžija koji se smeju.

Tvit je pregledan skoro pola miliona puta, izazvavši veliko interesovanje fudbalskih navijača u celom svetu.

Ali posle toga, u ekskluzivnoj izjavi za GB News, portparol velike kladionice Viliam Hil je priznao da su se pozabavili iznenadnim uključivanjem Drentea na filmsko tržište.

Damson Idris
foto: Shuterstock

Za sada na listi zamenika Danijela Krejga vodi Damson Idris

„Rojston Drente jedva da je zapalio Premijer ligu tokom vremena provedenog u Evertonu, ali se čini da će holandski fudbaler možda promeniti svoje kopačke za dozvolu za ubijanje.“

Bivši krilni fudbaler Real Madrida našao se u trci za sledećeg Džejms Bonda, pored imena kao što su Pirs Morgan, Dejvid Bekam ili Vil Smit, navode brojni britanski mediji.

Na listi kladioničara za sada vodi glumac Damson Alade-Bo Idris, zvezda filma „Snežne padavine“, sa kvotom 2/1, a slede ga Aron Tejlor Džonson, Džejms Norton, Silijan Marfi, Tom Hardi i Henri Kavil.

Rejston Drente
foto: Shutterstock

Iznenađenja su ipak moguća, pa Drente, koji je imao prilično bogatu fudbalsku karijeru, može ući u istoriju kao novi tajni agent 007. Ovaj 36-godišnji Holanđanin je karijeru započeo u Fejenordu pre nego što je prešao u Real Madrid, ostalo je istorija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs