Sara Rouz Henburi

PRINC VILIJAM JE U TAJNOJ VEZI SA SVOJOM KOMŠINICOM OD 2019.: Sada su prvi put svetski mediji preneli ovu šokantnu vest

Ponovo kruže glasine da je princ Vilijam neveran.

Šuška se
Autor:
PRINC VILIJAM JE U TAJNOJ VEZI SA SVOJOM KOMŠINICOM OD 2019.: Sada su prvi put svetski mediji preneli ovu šokantnu vest
Sara Rouz Henburi, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kraljevski par, princ Vilijam i Kejt Midlton sve skandale i tragedije koje su ih snašle u poslednjih nekoliko godina, dočekuju graciozno i sa dostojanstvom, čak se u poslednje vreme čini da su srećniji nego ikada. Da li je to sve samo tako pred kamerama?

Ovo nije prvi put da je smerni princ Vilijam na naslovnim stranama tabloida u kojima se navodi da je on u tajnoj vezi, navodno već godinama, sa bivšom bliskom prijateljicom svoje supruge.

Ove sumnje se sporadično pojavljuju u medijima još od 2019. godine iako nikada nisu demantovane ni potvrđene.

U centru tih šuškanja spominje se porodična prijateljica, njihova komšinica, majka troje dece i žena koja vodi nekoliko humanitarnih udruženja.

Markiza od Šolomondelija, Sara Rouz Henburi, živi u Norfolku, i poznato je da ju je Kejt pre nekoliko godina izbacila iz svog okruženja pa je tako prestala da se pojavljuje na određenim javnim događajima koja ranije nije propuštala.

Sara Rouz Henburi će 15. marta proslaviti svoj 39. rođendan, a o njenim vezama sa britanskim dvorom se zna mnogo. Njena baka, Lejdi Elizabet Lambar bila je jedna od deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete koje se odigralo davne 1947. godine.

Rouz Hamburi
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sara je u braku sa Dejvidom Šolomondelijem dobila troje dece: 13-godišnje blizance Aleksandera i Olivera, kao i sedmogodišnju ćerku Iris.

Njen muž je u Holivudu poznat kao Dejvid Rokskavidž, bavi se režijom i glumom, a čak 24 godine je stariji od svoje supruge sa kojom je stao pred oltar dva dana nakon veridbe, a dan nakon što je njena majka saznala da je u drugom stanju i da nosi blizance. Iako se pričalo da su se razveli, to do dan danas nije potvrđeno ali mnogi misle da je tom braku presudio upravo - princ Vilijam.

Princ Vilijam i Kejt Midlon se celi život kreću u istim krugovima, a magazin The Sun je pre nekoliko godina i pokrenuo ove glasine, pa je tako Saru nazvali Kejtinom suparnicom sa "sela"i naveo sličnosti i razlike između njih.

Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Priča je ponovo postala udarna, kada su britanski tabloidi navodno otkrili da je princ Vilijam Dan zaljubljenih proveo sa Rouz. Ljubavnici su navodno proveli romantičan praznik na večeri u luksuznom italijanskom restoranu u Londonu, a on joj je uručio tom prilikom i poklon - bisernu ogrlicu.

Iako se o ovoj aferi svako malo piše već više od četiri godine, do sada nije bilo dokaza da je princ zaista bio neveran svojoj supruzi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs