najpoznatiji zavodnik obožava srbiju!

BRED PIT KRAJEM GODINE STIŽE U BEOGRAD: Evo šta je pravi razlog njegovog dolaska!

Bred Pit se u poslednje vreme ozbiljno posvetio produkciji. Šuška se da bi mogao uskoro da započena snimanje serije, baš kod nas, koja bi bila posvećena mladima!

Šuška se
11:02h Autor:
BRED PIT KRAJEM GODINE STIŽE U BEOGRAD: Evo šta je pravi razlog njegovog dolaska!
Foto: Profimedia

Jedan od najuspešniji glumaca u Holivudu, ali i jedan od najvećih zavodnika dodatno želi da obogati svoju karijeru, pa ga sve više zanima stvaranje filmskih ostvarenja.

- Pit razvija nekoliko projekata. U Beogradu bi trebalo da radi krajem ove ili početkom naredne godine. Srbija je sada veoma atraktivna zemlja za sve u filmskom biznisu jer je naša država obezbedila razne olakšice - kaže sagovornik Kurira, koji je želeo da ostane anoniman.

Bredovi utisci o našoj zemlji i filmskoj industriji u izuzetni pozitivini! A malo ko zna da je upravo međunarodnu karijeru započeo na našim prostorima. Naime, zaigrao je u filmu "Tamna strana sunca" reditelja Božidara Bote Nikolića 1987. Izabran je baš on, od preko 400 kandidata. Tada je igrao rame uz rame sa legendarnom Milenom Dravić, koja je glumila lik njegove nepokretne majke. Dok je Gorica Popović bila njihova kućna pomoćnica.

Tada niko nije mogao ni da pretpostavi da će Bred postati glavni dasa Holivuda!

Pridružuje se ekipi Južnog vetra?

Uskoro počinje snimanje popularne serije, po motivima istoimenog filma, reditelj Miloš Avramović je najavio brojna glumačka iznenađenja!

Pored stare ekipe na čelu sa Milošem Bikoviće, pridružuje se pripadnik poznate holivudske porodice Vilijama Boldvina, kao i čuveni "loš momak" Majkla Medsena. Nove epizode najviše će se snimati u Srbiji, kao i na lokacijama u Bosni, Hrvatskoj, Italiji i Rusiji. Avramović je najavio učešće i DŽonija Depa, ali u trećem delu filmske priče. Međutim, nije isklljučeno ni da će se najpoznatiji holivudski zavodnik naći među njima!

Bred Pit, takođe, neguje prijateljstva sa našim glumcima. A baš o tome govorio je i Miloš Timotijević, koji je igrao i u filmu njegove bivše žene Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda".

- Sreli smo se na nekoj žurki povodom premijere u NJujorku. Sedeli smo i pričali, kada sam ga pitao da se slikamo. Pričali smo o Boti i delfinu Joci. Veoma se rastužio kada sam mu rekao da ga je neko otrovao, a onda mi je ispričao da mu je Joca spasao život tada u Boki na snimanju filma. Dok je ronio, udario ga je u glavu, pa je brzo izronio, a onda je Bred shvatio da je pored njih prošla ajkula i da je delfin samo hteo da ga spase. Stekao sam utisak da je čovek na mestu, zato je i velika zvezda - ispričao je Timotijević.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs