foto

NJENO TELO JE TOLIKO SAVRŠENO DA OKOLO MOŽE DA HODA I GOLA: Ovo je najtraženija fotografija na internetu - trenutno!

Od kako su naučnici izašli sa saopštenjem da Bela Hadid ima "najsavršenije crte lica na svetu", ona je postala najtraženija manekenka današnjice

Star look
Autor:
NJENO TELO JE TOLIKO SAVRŠENO DA OKOLO MOŽE DA HODA I GOLA: Ovo je najtraženija fotografija na internetu - trenutno!
Foto: Profimedia

Prvo je došla Džidži, a onda Bela. Devojke iz porodice Hadid žare i pale modnom scenom. Za Džidži bi mnogi rekli da ima harizmu i znanje, dok Bela voli da je stalno na granici i ne može da se odluči da li će biti zavodnica ili skromna devojka.

Tako je bilo i ovaj put. Ova lepa 25- godišnja manekenka je zagolicala maštu serijom provokativnih fotki na Instagramu, na kojima pozira u lascivnoj kreaciji slavnog kreatora Žan Pol Gotjea.

Bela je uskočila u kreaciju staru gotovo dve decenije, a reč je o delikatnoj, lepršavoj, zavodljivoj toaleti od prozirnog, sivog tila sa prorezima u predelu grudi.

Haljina je sama po sebi izrazito senzualna, no manekenka je sve dodatno zabiberila poziravši u trenutku dok je nije u potpunosti obukla. Tako je čitava jedna strana tela ostala izložena pogledima, sa akcentom na Belinu golu zadnjicu.

Ove fotografije prikupile su gotovo milion lajkova, ali i brojne komentare - što one pune pohvala, što oštrih kritika. No, kada je reč o Beli sredine nema i mišljenja su uvek podeljena.

"Najvrelija žena svih vremena", "Toliko si lepa, a lepota tvoje duše bukvalno sija", "Perfekcija", "O moj Bože, kakve fotke", "Ti si prokleto savršena", "Željna si pažnje kao sredovečna domaćica", "Ikona", "Dosadna, kao i uvek", "Njeno lice se stalno menja", "Uopšte nije atraktivna, ne razumem pomamu za njom", samo su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs