Napokon srećan

Glumac i konobarica, ljubav za ceo život: Izgleda da je Zak Efron napokon našao ženu svog života! (FOTO)

Zak Efron poslednjih meseci živi u Australiji, a uživa u novoj romans s Vanesom Valaderes koju je upoznao u kafiću u kojem je radila.

Šuška se
Autor:
Glumac i konobarica, ljubav za ceo život: Izgleda da je Zak Efron napokon našao ženu svog života! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Zak Efron poslednjih meseci živi u Australiji, a iako se pričalo da se preselio u Sidnej, poslednje fotogtrafije pokazuju drugačije.

Uhvatili su ga u društvu nove devojke Vanese Valadares na planini Varning, dok su išli na ručak, a čini se kako je to područje odabrao za svoj novi dom.

Paparaci koji prate svaki njegov korak uvereni su da holivudski glumac živi u Dover Heightsu, no često putuje i u ostale delove Australije. Živi opuštenim životom, a sudeći prema fotografijama, uživa u novoj ljubavi s 25-godišnjom Vanesom.

foto: Profimedia

32-godišnji Zak upoznao je Vanesu u julu ove godine dok je ona radila u jednom kafiću. Izvori bliski njoj istaknuli su kako se par upoznao preko Vanesinog šefa. Ona je navodno zbog glumca ostavila posao kako bi što više vremena mogla provesti s njim.

"Zabavljaju se zajedno i lepo im je", rekli su njeni prijatelji za australijske medije nedavno. Zbog Vanese Zak je produžio turističku vizu u Australiji, a navodno razmišlja i o kupovini kuće.

I dok par uživa u romansi, Efrona uskoro čeka povrata u SAD, gde bi trebalo da započne snimanje Diznijevog filma "Tri muškarca i beba". Glumac je u poslednje vreme jako posvećen borbi za očuvanje prirode, a snimio je i dokumentarnu seriju "Down to Earth" koja je dostupna na Netflixu. Efron u njoj govori o rešenjima za klimatske promene koje se događaju širom sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs