Starenje je deo života

Džulijen Mur: Neću se podvrgnuti estetskoj hirurgiji

Džulijen Mur, 52-godišnja glumica ne želi da se podvrgne plastičnim operacijama, jer joj činjenica da stari ne smeta i smatra da bi joj to negativno uticalo na karijeru
Šuška se
09:00h
Džulijen Mur: Neću se podvrgnuti estetskoj hirurgiji
Foto: Reuters

Glumica Džulijen Mur (Julianne Moore), sada već u šestoj deceniji svog života (52), izjavila je da joj ne smeta što stari i da se nikada ne bi podvrgla plastičnoj hirurgiji, jer smatra da bi joj to negativno uticalo na karijeru.

"Neka svako radi ono što misli da je za njega najbolje. Posao mi i suvše znači, tako da nisam radila nikakve plastične operacije jer smatram da mi to ne bi bilo dobro za karijeru. Želim da glumim žene različitih starosnih doba i ne volim estetska ulepšavanja koja zamrzavaju lice u vremenu. Činjenica da starim me ne čini srećnom, ali i to je deo života", saopštila je Džulijen Mur.

Glumica je za magazin Vogue izjavila da želi da utiče na moderan način razmišljanja, po kome su žene lepe u bilo kom starosnom dobu da se nalaze. Iako joj estetske operacije kod drugih ne smetaju, smatra da su nepotrebne jer je lepota baš u godinama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs