Alal joj vera

Nova frizura i drastično mršavija figura: Opra Vinfri (63) nikada bolje nije izgledala! (FOTO)

Slavna voditeljka se izborila sa problemom koji ju je mučio celog života

Star look
Autor:
Nova frizura i drastično mršavija figura: Opra Vinfri (63) nikada bolje nije izgledala! (FOTO)
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Popularna televizijska voditeljica Opra Vinfri u svom tok šou je mnogima pomogla da vrate izgubljeno samopouzdanje, a i sama je imala problema sa samopouzdanjem i to najviše zbog viška kilograma.

foto: Profimedia

Međutim, sada se konačno izborila sa tim problemom koji ju je mučio celog života. Kada se u utorak pojavila na svetskoj premijeri filma "A Wrinkle in Time" u Los Anđelesu, u kojem tumači jednu od uloga, svi su primetili da slavna voditeljka bukvalno sija!

foto: Reuters / Mario Anzuoni

Sa drastično mršavijom figurom i dugačkom ravnom kosom podignutom u visoki rep, Opri niko ne bi dao 63 godine!

foto: Reuters / Mario Anzuoni

Voditeljka je uvek otvoreno govorila o svom problemu s viškom kilograma, a u intervjuu koji je dala za New York Times Opra je otkrila u kom je trenutku shvatila koliko je neophodno da smrša.

Opra Vinfri smršala 20 kilograma: Jedna jedina promena bila presudna za uspeh!

foto: Reuters / Mario Anzuoni

"Svi govore da moram da prihvatim samu sebe takvu kakva jesam u telu koje je moje, ali ne mogu da prihvatim sebe sa 100 kilograma viška", rekla je voditeljka u intervjuu. Htela je da izgubi višak kilograma isključivo zbog zdravlja jer joj je težina prouzrokovala niz zdravstvenih problema, od krvnog krvog pritiska do dijabetesa.

Opra Vinfri vas savetuje: Kako da vodite bolji i srećniji život!

foto: Reuters / Mario Anzuoni

Opra je naporno radila kako bi smršala i od 2015. je izgubila dvadeset kilograma. Trud i odricanje su se isplatili. Poslednje tri godine Opra je ambasadorka programa Weight Watchers, kojem je cilj da znate koliko koja namirnica ima kalorija.

Opra kaže da joj je upravo ovakav plan i program pomogao da izgubi višak kilograma i postala je svesnija šta jede, kakve namirnice i koliko kalorija unosi u organizam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs