Šta uradi od sebe?

Izgleda jezivo: Majka slavnog glumca se izobličila plastičnim operacijama! (FOTO)

Majka Silvestera Stalonea je primer kako se nedostojanstveno stari

Star look
21:29h Autor:
Izgleda jezivo: Majka slavnog glumca se izobličila plastičnim operacijama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džeki Stalone (96), majka Silvestera Stalonea, nikad nije skrivala svoju ljubav prema plastičnim operacijama, ali nažalost, ostaće upamćena po tome što je s njima itekako preterala.

Istina je da se ova astrološkinja i nekadašnja plesačica koja se bavila rvanjem, bliži 100. rođendanu i da su i godine učinile svoje, ali mediji su je već odavno svrstali u rang Donatele Versaće, jedne od vodećih osoba u svetu mode, koja se odlaskom pod nož potpuno uništila i izobličila.

Donatela Versaće pre i posle plastičnih operacija: Drastična razlika! (FOTO)

foto: Profimedia

A isto se dogodilo i Džeki za koju je očigledno da je posećivala pogrešnog hirurga jer umesto da zaustavi starost, lice joj se samo izdeformisalo. I sama je u jednom intervjuu proteklih godina izjavila da je svesna da ne izgleda najbolje.

Kad se pre par godina pojavila na premijeri filma 'The Expendables 2' mnogi su se čak i zabrinuli za nju.

foto: Profimedia

"Džeki izgleda kao da je prošla kroz osam rundi s Rokijem! Pretpostavljam da je u usne ubrizgala razne supstance, od masti do silikona. Izgledaju šokantno velike, kao dve kobasice", komentarisao je tada zgroženi plastični hirurg dr Entoni Junza.

Ali uprkos tome što Džeki nije srećna s licem koje je na kraju dobila, s obzirom na godine, i dalje se oseća fantastično jer godinama jede zdravo. Dan ne može da joj prođe bez spanaća, a za doručak obavezno jede kuvana jaja. Tvrdi da je to tajna njene dugovečnosti.

Šteta samo što s plastičnim operacijama nije uspela da stane na vreme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs