Ne mari za komentare

Noge Brižit Makron u prvom planu: Najkraći minić do sada! (FOTO)

U Jelisejskoj palati u Parizu Makronovi su ugostili predstavnike francuske olimpijske delegacije koja uključuje i bivšeg predsednika Francuske, Nikolu Sarkozija

Star look
16:53h Autor:
Noge Brižit Makron u prvom planu: Najkraći minić do sada! (FOTO)
Foto: Reuters / Charles Platiau

Nakon evropske turneje, predsednički par Makron se vratio se u Jelisejsku palatu gde su ugostili olimpijsku delegaciju Francuske i bivšeg predsednika Nikolu Sarkozija.

Godine 2024. Pariz će postati domaćin Olimpijskih igara, a tim povodom u Jelisejskoj palati u Parizu Makronovi su ugostili predstavnike francuske olimpijske delegacije koja uključuje i bivšeg predsednika Francuske, Nikolu Sarkozija.

Neprimeren potez Bridžit Makron: Spremna na sve da nadmaši Melaniju Tramp! (FOTO)

foto: Reuters / Charles Platiau

Uvažene goste u ulozi domaćice, prva dama Francuske Bridžit Makron je dočekala u omiljenoj modnoj kombinaciji – haljini iznad kolena i štiklama u špic.

foto: EPA / Yoan Valat

U odnosu na prethodna, novim izdanjem Bridžit je odlučila da se poigra s dezenima zaokruživši ga kratkom jaknom s belim, grafičkim printom. Kao i mnogo puta do sada, za novo izdanje Bridžit Makron i ovoga put je zaslužna modna kuća Luj Viton, a zanimljiv model jakne s odgovarajućom haljinom čipkastih detalja oplemenila je crnim cipelama s metalnom kapicom u špic.

Bridžit protiv Melanije u modnom dvoboju: Francuska prva dama u prekratkim minićima! (FOTO)

foto: EPA / Yoan Valat

Da je veliki ljubitelj plavih odevnih komada, potvrdila je i tokom nedavne posete Grčkoj gde se pojavila u haljini intenzivne plave boje i u omiljenoj dužini iznad kolena.

Na neustrašiv modni stil Bridžit Makron nije ostao imun ni prestižni Vanity Fair koji je nju i 24 godine mlađeg supruga nedavno uvrstio na godišnju listu najbolje odevenih parova.

Supruga bugarskog predsednika zasenila Bridžit Makron: Modni dvoboj prvih dama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs