Francuskinja tera po svom

Supruga bugarskog predsednika zasenila Brižit Makron: Modni dvoboj prvih dama! (FOTO)

Makronova ne odustaje od prekratkih haljina, i nastavlja da diže prašinu svojim modnim stilom

Star look
16:54h Autor:
Supruga bugarskog predsednika zasenila Brižit Makron: Modni dvoboj prvih dama! (FOTO)
Foto: EPA / Vassil Donev

Na poslednjoj etapi istočnoevropske turneje francuski predsednički par Makron tokom vikenda je stigao u Bugarsku u kojoj ih je dočekao predsednik Rumen Radev u pratnji lepe supruge.

Uoči sastanka u predsedničkoj rezidenciji Euksinograd u bugarskom gradu Varni Makronove je u ulozi domaćice dočekala Desislava Radeva, lepa supruga bugarskog predsednika, pritom odmerivši modne snage s prvom damom Francuske.

I ovaj put Bridžit se odlučila za kreaciju s potpisom omiljenog brenda Luj Viton - plavu haljinu iznad kolena s detaljem dvobojnog volana na području dekoltea - ali njen modni odabir uspela je u potpunosti da zaseni prva dama Bugarske.

U velikom intervjuu i modnom editorijalu za francuski magazin Elle Makron se nedavno osvrnula na svoj stil i ljubav prema kratkim suknjama koju joj mnogi zameraju, rekavši da danas nosi "suknje do iznad kolena, a ne miniće".

"Priznajem da sam volela da nosim miniće kad sam bila mlađa, a skrivale bismo ih u torbe ad smo izlazile. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi - moj bože, izgledaš kao kakva stara baba. Nikad ih više nisam nosila", otkriva gospođa Makron.

Prekratke suknje i preuske pantalone: O modnom stilu Bridžit Makron bruji ceo svet!

Foto: EPA
Foto: EPA

Desislava Radeva dočekala je francuski predsednički par u svetloplavoj haljini iznad kolena, s upečatljivim belim dugmićimau formi dvorednog kopčanja. Nosila je bele cipele s trendi blok petom, dok se od modnih dodataka odlučila za diskretnu narukvicu.

Melanija Tramp zna najbolje: Ležerna kombinacija koja drastično podmlađuje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs