Andre i Štefi

Retko pojavljivanje slavnog para u javnosti: On neprepoznatljiv, ona nikad lepša! (FOTO)

Nekadašnji zlatni dečko tenisa je punio novinske članke sjajnim igrama, ali i ljubavnim životom
Star look
19:46h Autor:
Retko pojavljivanje slavnog para u javnosti: On neprepoznatljiv, ona nikad lepša! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivši legendarni teniser Andre Agasi je u srećnom braku s bivšom nemačkom teniserkom Štefi Graf. Par se pojavio na gala večeri u Las Vegasu, a dok slavni teniser izgleda gotovo neprepoznatljivo, njegova supruga, vitka plavokosa Nemica, izgleda bolje nego ikad.

Nekadašnji zlatni dečko tenisa je punio novinske članke sjajnim igrama, ali i ljubavnim životom. Bio je u dugogodišnjom vezi s 28 starijom muzičkom divom Barbarom Strejsend, ali i u braku s glumicom Bruk Šilds, da bi ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju koleginice, nekadašnje prve teniserke sveta Štefi Graf. Par je od 2001. u braku u kojem su dobili dvoje dece, a njihova zajednička pojavljivanja u javnosti su prava retkost.

Početkom 90-ih godina Agasi je bio u vezi s legendarnom Barberom Strejsend, a u svojoj autobiografiji iz 2009. dotakao se i te teme.

"Složili smo se da smo dobri jedno za drugo, pa kakav veze ima što je ona 28 godina starija od mene? Voleli smo se, a pažnja javnosti samo je začinila našu vezu. Naše prijateljstvo je to činilo zabranjenom temom, tabuom, a to je bio još jedan oblik mog buntovništva."

Da je slab na slavne dame, pokazao je još jednom, započevši vezu 1993. s američkom miljenicom Bruk Šilds s kojom se uskoro oženio. Brak s poznatom glumicom bio je kratkog veka, trajao je svega dve godine, a kasnije je poništen budući da je Šilds želela crkveno venčanje s novim izabranikom. Braku je presudila njegova zavisnost o metamfetamine i laži, otkrila je pre nekoliko godina Šilds.

Kao dete bila u centru najvećeg seks skandala: Turbulentan početak holivudske zvezde! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"U telefonskom razgovoru objasnio mi je da je tokom celog početka naše veze bio zavisan od metamfetamine. Ja sam bila ta koja ga je bezuslovno podržavala kad mi je rekao da je zapravao skroz ćelav i da je veći deo svog odraslog života nosio umetke. Zašto je ovo trebalo da bude drugačije?" napisala je glumica u svojim memoarima. Iako je bila spremna da mu pomogne, on to nije želeo i odlučili su da se razvedu.

Glumica o njemu i dan danas ima visoko mišljenje: "On je jako odan, drag i dobar, ali imao je svoje demone, tu zavisnost. Ali njegova druga strana bila je neverovatna, zbog toga mi je razvod tako teško pao. On je jedna zaista divna osoba", priznala je Šilds.

Kad se Ana Ivanović skocka za večeru, onda joj nema ravne: Lepotica bez greške! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Životnu sreću konačno je pronašao u koleginici Šefi Graf s kojom se oženio 2001. Imaju dvoje dece, sina Džejdena Džila koji ima 16 godina i 13-godišnju ćerku Džez El, a Agasi kaže da ih ne gnjave tenisom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Danas 46-godišnji Agasi živi s porodicom u blizini rodnog Las Vegasa, a za razliku od njega, na njegovoj supruzi Štefi godine nisu ostavile traga. Plavokosa Nemica izgleda bolje nego ikad, a sve je zadivila pojavivši se na gala večeri u dugoj uskoj haljini dizajnera indijskog porekla Naima Kana, s šlicem koji je otkrivao njene vitke noge.

Masna kosa, krivi zubi, lice puno bubuljica: Ovako je nekada izgledao Ronaldo! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs