Kao jaje jajetu

Pronađite razliku: Slavna majka i ćerka gotovo identične! (FOTO)

Džilijen Anderson i njena ćerka Pajper bile su meta brojnih fotografa i obožavalaca na dodeli nagrada Olivije, a neki su imali problema da sa malo veće udaljenosti raspoznaju koja je koja
Star look
09:30h Autor:
Pronađite razliku: Slavna majka i ćerka gotovo identične! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džilijen Anderson, koja će zauvek ostati najpoznatija po ulozi agenta Skali iz kultne serije "Dosije Iks" (The X Files) bila je nominovana u kategoriji za najbolju glumicu na dodeli nagrada Olivije, za ulogu u filmu "A Streetcar Named Desire".

Džilijen je odlučila da kao pratnju povede svoju ćerku Pajper. Dve lepotice bile su meta brojnih fotografa i obožavalaca, a neki su imali problema da sa malo veće udaljenosti raspoznaju koja je koja. Slavna majka i ćerka liče kao jaje jajetu i bilo je zaista zanimljivo videti dve dame rame uz rame.

Genetika je čudo: 12 poznatih ličnosti koje neverovatno liče na svoje roditelje! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džilijen je nekoliko puta proglašavana najsenzualnijom ženom sveta, a fanatični obožavaoci su čak osnovali i crkvu u kojoj su je obožavali.

Džilijen i Pajper su dokaz da iver zaista ne pada daleko od klade. Inače, svi njeni fanovi uskoro će ponovo imati priliku da uživaju gledajući je u ulozi koja ju je proslavila, kao agenta u serijalu 'The X Files'.

Frajer na ćaleta: Sin Klinta Istvuda uspešan maneken, pogledajte i zašto (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs