Lepotan

Frajer na ćaleta: Sin Klinta Istvuda uspešan maneken, pogledajte i zašto (FOTO)

Sin poznatog američkog glumca i reditelja Klinta Istvuda, 28-godišnji Skot, postao je zaštitno lice najnovije reklamne kampanje nemačkog luksuznog brenda Hugo Bos, a uspešno gradi i glumačku karijeru
Star look
11:56h Autor:
Frajer na ćaleta: Sin Klinta Istvuda uspešan maneken, pogledajte i zašto (FOTO)
Foto: Instagram / Scott Eastwood
1 / 5 Foto: Instagram / Scott Eastwood

Skot Istvud, sin slavnog američkog glumca i reditelja Klinta Istvuda, postao je zaštitno lice najnovije reklamne kampanje nemačkog luksuznog brenda Hugo Bos.

Prema pisanju američkih medija, 28-godišnji mladić, koji se takođe bavi glumom - igrao je u nekoliko filmova koje je režirao njegov otac (Nepobedivi, Zastave naših očeva), snimio je seriju crno-belih fotografija koje podsećaju na magnetsku zavodljivost velikog Klinta tokom 1960-godina kada se prvi put pojavio u ulozi "prljavog" inspektora Harija Kalahana.

"Skot je pravo otelotvorenje povratka holivudske legende", izjavio je Džejson Vu, novi umetnički direktor nemačke kompanije.

"Dopada mi se kako podseća na oca. Ima isti klasični senzibilitet koji ga istovremeno čini veoma modernim", naveo je on.

Klint Istvud (84) je otac sedmoro dece sa različitim ženama. Skotova majka je stjuardesa Džeklin Rivs s kojom je njegov otac bio u vanbračnoj vezi.

Mladog glumca, koji za potrebe filma koristi majčino prezime, publika će uskoro moći da vidi u ratnoj drami Dejvida Ajera "Fury", u kojoj će mu partner biti još jedan lepotan s velikog platna, Bred Pit.

Ostatak fotografija prelepog Skota pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs