NJEN LIK SE SASVIM IZMENIO KADA JE NEKADA PRELEPA PEVAČICA POVEĆALA USNE: Ta jedna korekcija SVE JE PROMENILA

Pevačica Džesika Simpson izgleda sada potpuno drugačije, nakon što je odlučila da poveća svoje usne.

Star look
Autor:
NJEN LIK SE SASVIM IZMENIO KADA JE NEKADA PRELEPA PEVAČICA POVEĆALA USNE: Ta jedna korekcija SVE JE PROMENILA
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džesika Simpson se pohvalila svojom zategnutom figurom u bikiniju koji je sve otkrivao, tokom porodičnog odmora. Ova četrdesetrogodišnjakinja je podelila sa fanovima kako se provodi na putovanju i njen izgled je iznenadio ljude, a mnogi tvrde da sada izgleda neprepoznatljivo.

Džesika je podelila svoje uzbuđenje sa svojim pratiocima, objavivši: "Prolećni raspust 2024. sa porodicom je bio epski! Hvala @tinasimpsonofficial što ste ovoj deci pružili nezaboravne trenutke u Kabu koje će držati blizu svojih dragocenih srca i čuvati ih do kraja života!"

Ovaj natpis je pratio snimke sa njihovog putovanja. Na fotografijama je takođe prikazan njen suprug Erik Džonson koji se odlično zabavlja sa njihovo troje dece, Maksvelom koji ima 11 godina, Ejsom koji ima 10 i Birdijem koji ima 5 godina.

Na veselom selfiju Džesika se vidi kako se široko smeje i izgleda mlađe nego ikad. Dok su je neki hvalili zbog njene lepote, mnogi su rekli da je Džesika izgleda potpuno transformisano.

"Šta... je uradila svojim usnama?" prokomentarisao je jedan fan. "Izmenila je usne do te mere da je postala neprepoznatljiva", dodao je drugi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs