NAJGOJAZNIJA ŽENA HOLIVUDA, PREPOLOVILA SE I ZABLISTALA: Kada je imala 100 kg svi su je pljuvali, a on je uvek OBOŽAVAO

Supruga jednog od najvećih holivudskih zavodnika, nekada je imala velikih problema sa gojaznošću, ali danas, ona je potpuno druga ličnost.

Star look
10:39h Autor:
NAJGOJAZNIJA ŽENA HOLIVUDA, PREPOLOVILA SE I ZABLISTALA: Kada je imala 100 kg svi su je pljuvali, a on je uvek OBOŽAVAO
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kili Šej Brosnan i Pirs Brosnan, proslavili su 3 decenije zajedničkog života. Kili je u to ime podelila dirljivu fotografiju sa svojim suprugom, dok je Pirs odgovorio dirljivom porukom i istopio srca svima koji su pogledali fotografiju. Fanovi su takođe primetili da je Kili podlegla totalnoj promeni u odnosu na prethodne godine, kada je imala problema sa viškom kilograma.

Kili se s radošću osvrnula na ključni dan u svom životu, dan kada je prvi put upoznala svog muža Pirsa. Ovaj susret se dogodio 1994. godine i označio je početak njihovog zajedničkog puta. Upoznali su se na zabavi u Meksiku, a ovaj dan joj je ostao urezan u sećanju kao prekretnica.

Svoja razmišljanja je podelila u iskrenoj objavi koja je glasila: "4.8.94. je bio moj srećan dan. Kako sam mogla znati dok sam hodala iza ugla i u tvoj život, da će se moja sudbina zauvek promeniti?"

Pored ovog razmišljanja, postavila je nekoliko fotografija koje su zabeležile trenutke iz njihovog zajedničkog života tokom godina.

Kili je izrazila zahvalnost za hrabar korak koji je preduzela tog dana: "Zahvaljujući svojim srećnim zvezdama što sam imala hrabrosti da ti se predstavim, i zauvek zahvalna za vezu i porodicu koju delimo 3 decenije kasnije", napisala je ona. "Srećna 30. godišnjica!"

"Vreme leti na krilima ljubavi." Pirs Brosnan, sada 70, odgovorio je dirljivim komentarom: "Hvala Bogu na tebi draga moja Kili, dala si mi krila da letim. Volim te jako."

Kili Šej Smit
foto: Profimedia/editorial images

Kili je u prošlosti imala velikih problema sa gojaznošću, no, njena dijeta počela je da deluje, tako da je uspela da prepolovi kilograme i izgleda veoma zadivljujuće.

Kili Šej Smit
foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Na Kilinim nedavnim fotografijama, mnogi su istakli da izgleda zapanjujuće i pitali se u čemu je njena tajna. "Kili, šta radiš za svoju kožu? To je apsolutno besprekorno!" upitao je jedan komentator. "Izgledaš predivno! Mlada i lepa", dodao je drugi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs