NEKADA JE BILA NEZADOVOLJNA DEBELJUCA, A SADA MRŠAVA DA MRŠAVIJA NE MOŽE BITI: Na dodeli GREMIJA jedva su je prepoznali

Na Gremiju 2024 Keli Ozborn, u pripijenoj i providnoj crnoj haljini, otkrila je svoju novu figuru i predstavila svoj ekstremni gubitak težine nakon rođenja sina

Star look
09:42h
NEKADA JE BILA NEZADOVOLJNA DEBELJUCA, A SADA MRŠAVA DA MRŠAVIJA NE MOŽE BITI: Na dodeli GREMIJA jedva su je prepoznali
Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dolazak Keli Ozborn na crvrni tepih bio je poprilično upečatljiv. Ova 39-godišnja voditeljka tok šoua izgledala je vitko u privlačnoj crnoj haljini sa otvorenim ramenima i bila je jedna od najupadljivijih u svom jedinstvenom modnom stilu na ovogodišnjoj ceremoniji dodele kultnih muzičkih nagrada u Los Anđelesu.

Ono što je učinilo da se posebno istakne u odnosu na tamnu pozadinu svakako je njena živopisna ljubičasta kosa, koju je oblikovala u elegantne lokne i pustila ih da joj padaju niz ramena.

Keli Ozborn
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Keli izgleda veoma vitko nakon što je krajem prošle godine priznala da je otišla predaleko u želji za mršavanjem nakon rođenja sina Sidneja prošle godine. Ćerka Ozija i Šeron Ozborn je ranije otkrila u svom podkastu da je bila na misiji nakon što je rodila svog sina da izgubi sve kilograme koje je dobila u trudnoći. Negirala da je išla pod nož kako bi izgubila na težini, iako je ranije priznala da je imala operaciju želuca.

Keli Ozborn
foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ozbornova je sada pokazala rezultat svoga truda i u punom sjaju zablistala u stezniku nalik korsetu sa šiljastim prozirnim vrhovima, tamnija suknja je grlila njene bokove, pre nego što je kulminirala u providnoj suknji do gležnja koja je dramatično rasplamsala. Na nogama je ponela lakovane crne štikle sa otvorenim prstima na platformi, a dodala je i razigranu srebrnu torbicu u obliku klasičnog radija.

Keli Ozborn
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Društvo na crvenom tepihu joj je pravio partner Sid Vičlson, di-džej maskiranog metal benda Slipnot. On je nosio jednu od prepoznatljivih maski njegovog benda, koja je podsećala na gas masku iz Prvog svetskog rata. Ukombinovao je sa elegantnim odelom i ešarpom koja se slagala sa bojom kose njegove drage.

Keli Ozborn
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu od kako su počeli da se zabavljaju u januaru 2022. godine i dobili dete. Sid je nominovan za najbolju metal izvedbu za Slipknotovu pesmu Hive Mind.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs