U ROKU OD 3 MESECA BUKVALNO SE PREPOLOVILA: Holivudska glumica je objavila sliku i obožavaoci su ŠOKIRANI na šta liči

Kristina Hendriks je poznata kao glumica sa oblinama, ali sada više ne izgleda kao nekad i svi sumnjaju da je na popularnom i kontroverznom leku za dijabetes i mršavljenje

Star look
Autor:
U ROKU OD 3 MESECA BUKVALNO SE PREPOLOVILA: Holivudska glumica je objavila sliku i obožavaoci su ŠOKIRANI na šta liči
Kristina Hendriks, Foto: Printscreen Instagram

Kristina Hendriks (48) je u roku od par meseci smršala do neprepoznatljivosti i svi njeni obožavaoci su sigurni da je uzela kontroverzni lek za dijebetes koji se u Holivudu koristi za mršavljenje.

Glumica je na svom Instagram nalogu podelila par fotografija na kojima je u maloj crnoj haljini. Ispijeno lice i primetan gubitak kilograma vidljiv je odmah, dok su komentari ispod objave samo počeli da se nižu.

Svi su počeli da je optužuju da je sigurno prešla na Ozempic, kontroverzni lek za dijabetes koji se u Holivudu mahom koristi za mršavljenje.

"Bukvalno svi su na tom leku"; "Molim te prestani, previše si smršala,""Premršava si", neki su od komenara ispod njene objave.

Kristina je sada srećno razvedena žena koja je 2019. godine odlučila da potpiše papire za razvod. U provod izlazi sa drugaricama, a mnogi kažu da joj ni na kraj pameti ne pada novi muškarac.

U našoj galeriji pogledajte kako je izgledala pre, a kako izgleda danas:

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs