ŠTA JOJ SE DESILO?! Glumica ne liči na sebe - prestala je da se farba, ugojila se i ne presvlači se, a razlog je BIZARAN

Mnogi se pitaju kako izgleda glumica koja se zapustila preko noći, a glumica Bridžit Fonda daje odgovor.

Star look
14:41h Autor:
ŠTA JOJ SE DESILO?! Glumica ne liči na sebe - prestala je da se farba, ugojila se i ne presvlači se, a razlog je BIZARAN
Kako izgleda glumica koja se zapustila preko noći, Foto: Profimedia

Bridžit Fonda ostavila je veliki trag u filmskoj industriji pre nekoliko decenija, a zatim je tiho napustila Holivud - zauvek. Bila je jedna od najlepših i najzgodnijih glumica, a nakon njenog nedavnog pojavljivanja u javnosti, ljudi su ostali šokirani.

Naime, od zgodne glumice nema ni traga, dok se mnogi pitaju zbog čega se toliko zapustila. Nakon što su je novinari upitali da li će se ikada vratiti na glumačku scenu, Bridžit je bila veoma jasna: "Mislim da ne, previše je lepo biti običan čovek".

Bridžit Fonda
Bridžit Fondafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekada je bila veoma zgodna, imala je plavu kosu, a zahvaljujući takvom izgledu dobila je nadimak "Holivudska sirena". Međutim, čini se da je to daleka prošlost, budući da je danas možemo videti sa viškom kilograma i sedom, zapuštenom kosom.

Možda se odgovor krije upravo u njenoj rečenici "da je previše lepo biti običan čovek". Sudeći prema njenim rečima, dosadilo joj je da uvek bude doterana i savršena, te je sebi dala malo oduška.

Bridžit Fonda
Bridžit Fondafoto: Profimedia

Složićemo se da je sve za ljude, te da žene ne moraju uvek da budu u najboljem izdanju. Međutim, kritičari su oštro osudili glumici, smatrajući da je preterala, te da opuštanje takve vrste ne dolikuje jednoj holivudskoj zvezdi. Ono što takođe "bode" oči, jeste da se glumica gotovo svaki put pojavljuje u istoj odeći i u identičnom izdanju.

Džejn Fonda
Džejn Fondafoto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Zanimljivo je da njenu slavnu porodicu nazivaju 'Dinastija Fonda'. Naime, odrasla je među umetnicima i glumcima. Deda joj je Henri Fonda, baka Frensis Ford Sejmour, otac Piter Fonda, tetka Džejn Fonda, a majka Suzan Džejn Brever.

Mnogi komentarišu da bruka svoju uglednu Dinastiju, te da njena tetka Džejn Fonda izgleda daleko mlađe od nje.

1 / 11 Foto: Profimedia

Glumica je dva puta nominovana za Zlatni globus, 1990. u kategoriji najbolje sporedne glumice u filmu 'Skandal' i 2002. u kategoriji najbolje glavne glumice u mini seriji i TV filmu za ulogu u TV-filmu 'Nakon Amy'.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs