REJČEL MEKADAMS

POZIRALA S DLAKAVIM PAZUSIMA I ŠOKIRALA JAVNOST: Proslavio ju je najlepši ljubavni film, kaje se zbog jedne stvari

Od studentkinje koja je radila u Mekdonaldsu do svetske zvezde.

Vip priča
Autor:
POZIRALA S DLAKAVIM PAZUSIMA I ŠOKIRALA JAVNOST: Proslavio ju je najlepši ljubavni film, kaje se zbog jedne stvari
Rejčel Mekadams, Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica Rejčel Mekadams (44) koja se proslavila u jednom od najlepših ljubavnih filmova ikada "Beležnica" slikala se za magazin "Bustle" i odlučila da se prikaže onakvom kakva jeste - prirodna.

Zatražila je da se fotografije što manje obrađuju, a pozirala je na kauču noseći crnu haljinu i to u pozi u kojoj je čak pokazala dlake ispod pazuha.

Glumica koja sa scenaristom Džejmoijem Lindenom ima sina i ćerku otkrila je koliko joj je važno da nauči da prihavti sopstveno telo.

- Na ovom snimanju nosim donji veš od lateksa, a imam dvoje dece. Ovo je moje telo. U redu je izgledati najbolje što možeš, raditi na tome i biti zdrav, ali to je za svakoga drugačije, objasnila je glumica koja trenutno promoviše svoj najnoviji film “Are You There God? It‘s Me Margaret”.

U razgovoru za "Bustle", priznala je da se još uvek oseća krivom što je uzela pauzu od glume na dve godine, na vrhuncu svoje karijere, 2015. godine, kako bi “ostala zdrava”.

Rejčel Mekadams
foto: Reuters/Mario Anzuoni

Dok se osvrnula na svoje odluke što je odbila glavne uloge u hit filmovima, koji uključuju "Đavo nosi Pradu", "Kazino Rojal, "Nemoguća misija 3", "Ajron Men" i "Get Smart", lepa glumica se tada zapitala da li je zaista bila prava odluka odbaciti toliko toga.

- Osećala sam se krivom što nisam iskoristila prilike koje su mi pružene, ali takođe sam znala da to nije u skladu s mojim karakterom i onim što mi je potrebno da ostanem zdrava, objasnila je.

Na kraju, oseća se osnaženo zbog svoje pauze od glume, što joj je pomoglo da „preuzme kontrolu”.

Rejčel Mekadams je postala senzacija preko noći, kako je i sama izjavila, nakon uloga u hitovima poput „Mean Girls”, „The Notebook” i „The Wedding Crashers”. Prelaz od studentkinje, koja je tri godine radila u restoranu brze hrane Mekdonalds, do svetski poznate glumačke zvezde bio je veoma mučan, objasnila je u razgovoru za magazin.

- Ne ide se u pozorišnu školu da bi se naučilo kako da se nosiš s tim. Ne postoji knjiga o tome, rekla je glumica referirajući se na to što su je odjednom svi počeli prepoznavati na ulici i tražiti je da se fotografiše sa njima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs