NAJBOLJI FRAJER EVROPE ZABRINUO PROPALIM IZGLEDOM: Upalih obraza, postao je kost i koža, svi se pitaju DA LI JE DOBRO?

Damiano David zabrinuo je obožavaoce širom sveta svojim jako lošim izgledom.

Star look
12:31h Autor:
NAJBOLJI FRAJER EVROPE ZABRINUO PROPALIM IZGLEDOM: Upalih obraza, postao je kost i koža, svi se pitaju DA LI JE DOBRO?
Najbolji frajer Evrope zabrinuo propalim izgledom, Foto: Jerod Harris / Getty images / Profimedia

Frontmen grupe Maneskin Damiano David zabrinuo je svoje obožavatelje svojim izgledom na poslednjim fotografijama.

Inače, Damiano je nakon nastupa na Evrosongu zaradio titulu miljenika žena, iako je već godinama u vezi s manekenkom Đorđom Soreli.

Damijano je nakon Evorvizije postao jedan od najpoželjnijih muškaraca
Damijano je nakon Evorvizije postao jedan od najpoželjnijih muškaraca foto: Profimedia

Ni naša tadašnja predstavnica Sanja Vučić nije ostala imuna na italijanskog predstavnika, a svi su sa simpatijama ispratili njenu izjavu da joj je Damiano David prelep, pa čak i da bi se udala za njega.

Ja sam na zabavan način izjavila kako mi je on simpatičan. Svidela mi se pesma. Saznala sam da ima devojku, meni je jako neprijatno“, rekla je Sanja tokom takmičenja.

Sanja nije ostala imuna na Damiana
Sanja nije ostala imuna na Damiana foto: Profimedia

Pevač Maneskina, koji je sa svojim bendom 2021. godine odneo pobedu na Evrosongu, drastično je smršao, ošišao svoju dugu kosu i ofarbao je u plavo, a fanovima se to baš i ne sviđa.

Mnogi od njih su istakli da mu kratka kosa nikako ne stoji, kao i da je previše smršao, a neki su se čak pitali da li konzumira nedozvoljene supstance i da li je malo preterao s turnejama i treba li mu odmor.

"Nikako mi se ne sviđa ovaj Damiano", "Zašto si ošišao onu predivnu kosu", "Čoveče, šta napravi od sebe", "Obožavam te, Damiano, ali na slikama izgledaš jako loše", "Smanji malo s drogom", "Možda da potražiš stručnu pomoć", "Šta se tebi desilo?", "Damiano, treba ti odmor. Otkaži koji koncert", samo su neki od komentara koje Damiano dobija ispod nedavno objavljenih slika.

Njegova grupa Maneskin, za razliku od mnogih koji se proslave na Evroviziji i odmah padnu u zaborav postao je jedan od popularnih rok bendova i često su na turnejama širom sveta.

Damiano na Instagramu ima pravu vojsku fanova i prati ga čak 5.2 miliona ljudi, a on ih redovno obaveštava o svemu što on i bend rade, a kako je najbolji frajer Evrope do nedavno izgledao pogledajte u galeriji:

1 / 9 Foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs