domaće glumice

SRPSKE GLUMICE ZNATNO SU SE PROMENILE OD 1. ULOGA: Neke su zadržale PRIRODNU lepotu, a druge su izmenile lik OPERACIJAMA

Naše poznate glumice plene svojom lepotom, a kad su se prvi put pojavile na sceni izgledale su potpuno drugačije nego danas.

Star look
Autor:
SRPSKE GLUMICE ZNATNO SU SE PROMENILE OD 1. ULOGA: Neke su zadržale PRIRODNU lepotu, a druge su izmenile lik OPERACIJAMA
Kako su naše poznate glumice izgledale kad su se prvi put pojavile, Foto: ATA images / Printscreen Instagram / jagodenamagli

Estetske intervencije postale su normalna i uobičajena pojava koja je karakteristična za dame sa svetske javne scene. Retke su one koje ništa nisu radile na sebi, dok je sve više onih koje ne izlaze iz ordinacije.

Domaće slavne dame ipak imaju meru, te čak i ako odrade neki zahvat, to uglavnom bude u granicama prirodnog, zbog čega je veoma teško proceniti da li su imale neku intervenciju. U nastavku se podsetite prvih uloga velikih imena srpske kinematografije i pogledajte kako su neke od najlepših srpskih glumica izgledale nekad, a kako danas.

Sloboda Mićalović

Sloboda MIćalović u Zoni Zamfirovoj
Sloboda MIćalović u Zoni Zamfirovojfoto: Printscreen Youtube/Klasik Srbija

Prvu ulogu na televiziji imala je 2002. godine u TV filmu "Klasa" 2002, a onda je na njenoj trećoj godini usledila kultna uloga Vaske u filmu "Zona Zamfirova". Sloboda je jedna od retkih koja nije radila estetske korekcije, a proglašena je i najlepšom glumicom.

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalovićfoto: Kurir / Marina Lopičić

Katarina Radivojević

Katarina Radivojević
Katarina Radivojevićfoto: Printscreen Youtube

Ova šarmantna dama osvojila je srca publike već sa prvom ulogom, odglumivši maestralo Zonu Zamfirovu. Još tada su svi prmetili njenu neverovatnu lepotu, a na Katarininom licu se posebno izdvajaju krupne zelene oči i široki osmeh.

Njena prva uloga bila je u kultnoj seriji "Policajac sa Petlovog brda" 1992. godine.

Katarina je priznal da se trudi da trenira redovno, ali i da posećuje doktora koji "održava" svežinu njenog lica, te da se boji agresivnih estetskih zahvata.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin
Jelisaveta Orašaninfoto: Printscreen Youtube

Glumica koja se na ovoj listi možda i najviše promenila. Jelisaveta je prvu ulogu imala u kratkom filmu "Elipsa" iz 2009. godine, u kojem je tumačila prostitutku. Usledila je serija "Totalo novi talas" ali i niz drugih TV uloga koje su je proslavile. Danas je jedna od najpopularnijih mladih glumica.

Njen fizički izgled se dosta promenio, dok je poznato da je uradila grudi.

Tamara Dragičević

Tamara Dragičević
Tamara Dragičevićfoto: Printscreen Youtube

I lepa Tamara slavu je stekla filmom "Montevideo, Bog te video", a pre toga se našla u dva kratka filma "Zlatna liga" i "Road 29". Iako se dosta promenila od svojih prvih uloga, lepa glumica je oduvek važila za jednu od najlepših i najprirodnijih.

Njena lepota došla je do izražaja i u čuvenom filmu "Toma" u kojem je glumila Silvanu Armenulić.

Tamara Dragičević
Tamara Dragičevićfoto: ATA Images

Marija Karan

Marija Karan
Marija Karanfoto: Printscreen Youtube

Lepa Marija Karan proslavila se serijom "Jesen stiže dunjo moja", a potom smo je gledali i u drugim zapaženim serijama i filmovima. Svoju karijeru počela je da gradi i u inostranstvu, a još uvek važi za jednu od najprirodnijih glumica.

Marija Karan
Marija Karanfoto: ATAImages

Dubravka Mijatović

Dubravka Mijatović
Dubravka Mijatovićfoto: Printscreen Youtube

Iza nje su vrhunski filmovi, serije i predstave, a još kao dete pokazala je zavidan talenat. Ovu glumicu smo prvi put gledali sa samo 12 godina, kada je igrala Zrnu Rodić u filmu "Poslednja trka" iz 1979.

Obeležila je filmsku scenu 90 - ih i bila jedna od najatraktivnijih glumica. Uspela je da zadrži prirodnu lepotu, te je i danas veoma zapažena.

Dubravka Mijatović
Dubravka Mijatovićfoto: Kurir / Dragana Udovičić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs