otkrila eliksir mladosti

UVELIKO GAZI 6. DECENIJU A NJENO TELO GOVORI DRUGAČIJE: Slavna glumica otkrila je "eliksir mladosti"

Dona Deriko uveliko gazi 6. deceniju, a vreme za nju kao da je stalo. Danas izgleda bolje nego ikada.

Star look
18:55h Autor:
UVELIKO GAZI 6. DECENIJU A NJENO TELO GOVORI DRUGAČIJE: Slavna glumica otkrila je "eliksir mladosti"
Dona Deriko gazi 6. deceniju, Foto: Profimedia

Dona Deriko proslavila se ulogom u televizijskoj seriji "Čuvari plaže" od 1996. do 1998. godine. Glumica je, poput svojih koleginica, u seriji trčkarala plažom u crvenom jednodelnom kupaćem kostimu koji joj je isticao zanosne obline.

Glumica uveliko gazi 6. deceniju, a izgleda kao da je otkrila eliksir večne mladosti. Poznato je i da je imala dost estetskih zahvata, dok je čak 4 imala u jednom danu.

Prizinala je da joj pozitivni komentari na račun njenog mladalačkog izgleda prijaju, ali je istakla da to može biti i kontraproduktivno.

Dona Deriko
foto: Profimedia

"Nije lepo čuti kada neko kaže – ‘Izgledaš sjajno za svoje godine’ ili ‘Još uvek izgledaš neverovatno", rekla je ona u jednom intervjuu.

Dona Deriko
foto: Profimedia

Glumica smatra da lepota nema nikakve veze s godinama, te da je velika nepravda što se žene suočavaju sa ovakvom vrstom stereotipa.

"Mislim da je kritikovanje žena na osnovu njihovih godina nepravedno. Muškarci se ne suočavaju sa istim ispitivanjem, a mislim da se ni njima to ne bi dopalo. Nažalost, znam da to neće nestati jer je to deo naše kulture.", rekla je ona.

Kada se nedavno pojavila u kupaćem kostzimu, Dona se suočila sa brojnim komentarima. Na Instagramu su mnogi komentarisali da je prestara da bi nosila "minijaturni" bikini.

Dona Deriko
foto: Profimedia

"Dozvolite mi da vam kažem nešto što bi moglo da vas iznenadi. Zapravo mogu da nosim i radim bukvalno šta god želim. S tim u vezi, evo mene u bikiniju kako čučim na stočiću za kafu", napisala je ona.

Ipak, njeno telo nije takvo samo od sebe, glumica naie ima poseban režim ishrane koja je veganska. Postala je veganka i priznala je efekte čistije kože, boljeg varenja i boljeg sna. Takođe kaže da je "prestala da se prži na suncu". Ranije je volela sunčanje, ali sada sebi dopušta da bude bleda, a umesto sunčanja uglavnom koristi kreme za samopotamnjivanje.

Dona Deriko
foto: Profimedia

"Pročitala sam sve što mogu jer se svi kunu da sledeća nova stvar funkcioniše. Mislim da smo svi krivi što smo upali u tu zamku. Ali želim da se brinem o sebi što je više moguće. Samo mislim da ne bi trebalo da budemo pod pritiskom da isprobamo svaki proizvod koji tvrdi da je novi najbolji. Koristite ono što zaista prija vašoj koži i trudite se da koraci nege budu što jednostavniji.", rekla je ona.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs