Prelepa

ZA NJU KAŽU DA JE NAJLEPŠA SRPKINJA - BEZ ŠMINKE I BOTOKSA: A ova fotografija to i dokazuje

Sloboda Mićalović je neko ko rado govori o nezi lica i tela. Ona se trudi da ne odstupa od svog prirodnog izgleda

Star look
Autor:
ZA NJU KAŽU DA JE NAJLEPŠA SRPKINJA - BEZ ŠMINKE I BOTOKSA: A ova fotografija to i dokazuje
Sloboda Mićalović bez šminke, Foto: Printscreen/instagram/sloboda mićalović

"Najlepša prirodna žena u Srbiji", "Najlepša srpkinja", "Srpska Monika Beluči", samo su nekih od epiteta koje vežemo za Slobodu Mićalović.

Sloboda je žena koja neguje svoj prirodni izgled. Minimum šminke, maksimum sreće.

Upravu tu filozofiju je pokazala u fotografiji na kojoj pozira kraj bazena. Na njoj glumica nema ni trunku šminke, nema čak ni frizuru - pozira sa mokrom kosom, dok uživa u suncu i dokazuje nam da nam osim zadovoljstva ne treba ništa da budemo lepe!

I ne možemo da prestanemo da gledamo u ovu fotografiju Slobode koja odiše mirom i spokojem.

Glumica će u avgustu napuniti 41 godinu, a svoje lice bez bora može zahvaliti majci prirodni, ali i redovnom odlasku na masažu.

"Nikada nisam otišla na spavanje sa šminkom, moja jutarnja kao i večernja rutina podrazumevaju - umivanje, hranljivi tonik, različite serume, kremu za predeo oko očiju i kreme, dnevnu i noćnu. Kada putujem, baš sve proizvode ponesem sa sobom i ne preskačem nijedan korak. Koža pamti i lepo vrati kada brinete o njoj," ispričala je jednom Sloboda.

Da lepota ne dolazi samo od kremica i losiona, svesna je i Sloboda koja kaže da se trudi da obogati um i telo, te da se to itekako vidi na licu.

"Vežbam tri puta nedeljno, imam trenera koji brine o meni da sa svojih četrdeset godina mogu da ostanem u kondiciji koju sam imala i pre deset godina. Uvek sam trenirala sa profesionalcima, pobornik sam ideje da svako treba da radi svoj posao. Moje predstave su zahtevne i bez toga ne bih mogla, plus svakodnevni stres," priznala je Sloboda.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/sloboda mićalović
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs