POGLEDAJTE

POBEDIO U ZVEZDAMA GRANDA PA SE 15 GODINA KRIO OD JAVNOSTI: Evo kako danas izgleda i živi Dušan Svilar!

Njegova karijera krenula je u potpuno drugom smeru

Star look
11:59h Autor:
POBEDIO U ZVEZDAMA GRANDA PA SE 15 GODINA KRIO OD JAVNOSTI: Evo kako danas izgleda i živi Dušan Svilar!
Dušan Svilar nekad i sad, Foto: Printscreen Youtube / Zvezde Granda

2007. godine odneo je pobedu u muzičkom takmičenju, a svi su mu predviđali uspešnu muzičku karijeru. Međutim, potvrdilo se staro nepisano pravilo da pobednici takmičenja ne ostvaruju karijere poput nekih drugih finalista iz iste sezone.

Ipak, on nije odustao od muzike, ali se u javnosti nije pojavljivao tako često. Mnogi se pitaju u kom smeru se danas kreće njegova karijera.

Dušan Svilar od 2019. godine ima zanimljiv poslovni zadatak - on u Pozorištu na Terazijama tumači Fantoma u čuvenom svetskom hit mjuziklu “Fantom iz Opere”.

Ova uloga je izrazito zahtevna i podrazumeva jak vokal koji može da iznese mjuzikl u trajanju od dva i po sata. Svilar se odlično pokazao i dobio dobre kritike, pa se od pomenute godine smenjuje kao glavni lik sa još dvojicom kolega.

"Za mene je Fantom novo iskustvo, jer je uloga koju sam morao da izgradim potpuna suprotnost mom karakteru. Bilo je zanimljivo savladavati izazove koje su mi donosile probe i zahvalan sam na šansi da učim od ljudi koji su bili uz mene tokom priprema, kao i da učim o sebi i svojim novim mogućnostima. Uloga Fantoma je ostvarenje snova svih koji žele da se bave mjuziklom", ispričao je Dušan jednom prilikom.

Dušanu, čini se, prija što nije u središtu medijske pažnje, a ipak može da se bavi umetničkim poslom.

Ipak, ove godine je rešio da stane pred kamere, pa će se tako pojaviti na Beoviziji. Dušan će tamo nastupiti sa numerom "Samo ne reci da voliš" čiji je tekst napisao Momčilo Bajagić Bajaga što mladom pevaču imponuje.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs