FOTO

ŠTA RADI RASKALAŠNA NASLEDNICA KAD ODE NA ODMOR: U Grčkoj se svi okreću za njom! Ostavila muža, pa se sunčala gola!

Eletra ima sve: izgled, bogatstvo, muža, ali ... kao da joj to nije dovoljno

Star look
11:58h Autor:
ŠTA RADI RASKALAŠNA NASLEDNICA KAD ODE NA ODMOR: U Grčkoj se svi okreću za njom! Ostavila muža, pa se sunčala gola!
Foto: Profimedia

Eletra Lamborgini (27), najpoznatija je po tome što je unuka slavnog osnivača luksuzne kompanije Ferućija Lamborginija, živi klasičnim životom bogate raskalašene naslednice.

Proteklog vikenda snimljena je na plaži grčkog ostrva Mikonosa gde je uživala s prijateljicom Ludvigom Pagani. Devojke su se kupale i sunčale, a kad bi im postalo prevruće otišle bi u vožnju kvadrom po poznatom luksuznom letovalištu.

Eletra Lamborgini
foto: Profimedia

Eletra, koja navodno voli prirodan izgled bez silikona, pokazala je atraktivnu liniju u oskudnom kupaćem kostimu, ali nije otkrivala grudi, za razliku od prijateljice koja se kupala u toplesu.

Ali ipak, morala je skinuti bikini dok se sunčala kako joj kupaći kostim ne bi ostao ocrtan. Tako su u prvi plan, osim oblina, došle njene brojne tetovaže. Kao i ljutiti izraz lica kada god bi ugledala paparace...

Bogatašica je na ovom odmoru pomalo iznenadila čednošću jer inače nema problema s golotinjom, a posebno je sablaznila javnost kad je na dodelu MTV Evropskih muzičkih nagrada 2016. došla u prozirnom kombinezonu bez grudnjaka i gaćica. Kasnije je bila i na naslovnici Plejboja.

"Mnogi su mi govorili da sam predebela i da sa novcem koji imam mogu otići na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se sasvim izoperisale, preferiram prirodni izgled", izjavila je mlada bogatašica.

Na plaži je ovaj put umesto grudi pokazala brojne tetovaže po celom telu.

Starleta je postala poznatija javnosti početkom 2015. kada se pojavila u r shijaliti šou MTV Super Shore, a zbog svog razmaženog ponašanja je stekla nadimak "italijanska Paris Hilton". Tokom emitovanja šoua otkrila je i da ju mnogi nazivaju "ubicom" zbog svadljive naravi, što je jasno pokazala i u programu.

Bila je i u rijaliti programu Jersey Shore, a zanimljivo je da je bila prva učesnica koja nije imala seksualne odnose pred kamerama.

Eletra Lamborgini
foto: Profimedia

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tokom jednog izlaska", objasnila je Eletra koja se deklarisala kao biseksualka.

Ipak, 2019. poznata naslednica je objavila veridbu s holandskim DJ-em Afrodžekom, a lani krajem septembra par se i venčao na jezeru Komo.

Eletra Lamborgini
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs