pogledajte

Novi izgled buduće kraljice: Kejt Midlton se pojavila sa novom frizurom, a ovo je tajna njene savršene kose! (FOTO)

Iako je poslednjih godina nosila kestenjasto smeđu boju kose, Kejt je sve iznenadila nešto svetlijim pramenovima, ali i novom frizurom koja se odlično uklapa u celi njen stajling.

Star look
Autor:
Novi izgled buduće kraljice: Kejt Midlton se pojavila sa novom frizurom, a ovo je tajna njene savršene kose! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Nakon što su mere malo popustile, Kejt Midlton se vratila kraljevskim dužnostima, gostovanjima i sastancima s raznim organizacijama i institucijama. Poslednjih nekoliko nedelja buduća kraljica je često nosila visoki rep pa niko nije ni primetio da je kosi dala letnji preobražaj.

Haljina koja ističe ono najbolje na telu: Vodećem trendu nije odolela ni Kejt Midlton! (FOTO)

Unazad nekoliko godina uglavnom je nosila smeđu boju u kestenjastim tonovima, ali čini se da joj je ista boja kose dosadila pa ju je malo posvetlela. Osim toga, kosu je osvežila i novom stepenastom frizurom koja joj odlično stoji jer joj divno naglašava lice i deluje prefinjeno i elegantno.

Tako je za na predstavljanju BBC Education inicijative pod nazivom "Tiny Happy People" zablistala u midi crnoj haljini na bele tufne i omiljenim bež špagericama.

Kejt se oduvek mogla pohvaliti bujnom, sjajnom kosom, a takvom je održava uz pomoć arganovog ulja koje uspešno neguje vlasi koje su konstantno izložene stilizovanju. Takođe, njena stilistkinja Amanda Kuk Tajler jednom prilikom je otkrila da na Kejtinoj kosi koristi čak šest različitih proizvoda poput spreja za teksturu, volumen i elastičnost (tako postiže one predivne kovrdže) ali i kreme za svilenkasti finiš kao i dosta fiksirajućeg spreja kako joj kosa ne bi letela na sve strane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs